Eveet klasik bir başlık ile bende doğurdum hanımlar🤗Öncelikle ikinci gebeliğim olduğunu belirteyim bir kızım var iki buçuk yaşında şimdide bir paşam oldu.Hamileligim ilk kusmalar ve son aylar sıcaklığın olması ile biraz zor gecti.son hafta sürekli nst ye girdim doktorum (yılmaz Genco)bayrama kalmaz dedi beklemeye devam ettik Perşembe günü nstye girdim herşey güzeldi şimdide doğsa olur bebek iyi dedi daha sonra pazar gecesi saat 4:50 de garip bir bel sancısı hissettim uyandım hiç bir belirti yok tabiki.Ne olur ne olmaz diye cantamdaki eksikleri tamamladım evin içinde dolaştım eşim bu halimi görünce oda anladı sancı olduğunu.Daha sonra bir kusma isteği geldi lavaboya giderken tansiyonum düştü bayıldım.uyandigimda kusmaya başladım tabi saat 7 oldu bu arada.Sanci sıklığını tutmaya başladım 4 dk bir gelmeye başladı.Esime sen git anneni al gel ben duşa gireyim dedim gevşek davrandım tabi banyoya girer girmez sancı bastırdı duşa giremedim saat 8 oldu tabi o esnada banyoda part bir suyum geldi ilk defa öyle bir şey gördüm eşim daha evden cikmamisti.Esimde o suyu görünce annesini arayıp bir taksiye atlayıp acil gelin dedi onlar gelene kadar bana bir ıkınma isteği geldi eşim üzerimi giydirdi eşyaları alıp kaynanam ile çıktık tabi yolda ikinmak istiyorum bebeğin kafası kanalda baya hissediyordum.Esim trafik ışıklarına bakmadan sürekli kornalara basarak hastahaneye ulaştık beni tekerlekli sandalye ye aldılar hemen çıktık zaten doğum önlüğünü giymeye fırsat olmadı elbiselerim ile doğuma aldılar 9 buçuk cm acilmam olmuş hemşireler ebeler koşturuyor bir yandan damar açmaya bir yandan nst derken ıkınma isteği geliyor bana ıkınma yirtiliyorsun diyorlar.Tabi kendi doktorum şehir dışında olduğunu belirttiler nöbetçi doktor geldi oda çok iyi biriydi.Bana neden bu kadar bekledigimi sordu evde dogursaydin dedi ve o esnada minik paşam kaydı geldi.,😊YOK öyle bir rahatlık için çok rahatladi derken sıcak birşeyler geldi meğer oda esiymis oda çıkınca çok rahatladım.Dikis esnasında beni uyutun dedim doktor bey gerek yok zaten 3 dikişin olacak onuda hissetmezsin dedi ki öylede oldu.8:50 de girdiğim doğumhane den 9:00 da bebeğimle birlikte çıktım.Ciktigimdada aynı haftalarda olan eşimin arkadaşınin hanimida doğum yapmış benim sesimi duyunca koridora çıkmışlar beni karşıladılar eşim kaynanam gülerek bebeği aldılar.Bu arada bebeğim 3200 kg doğdu 51 cm uzunluğunda.Hastahanede sütüm çok az geldi mama verdim eve gelince göğsümu emmeye başladı çok şükür şuan yanımda minik paşam Rabbim herkese bu duyguyu tatdirsin herkesi bir avazda kurtarsın Allah’a emanet olun🤲😘🤗