Muberranur Merhaba hanımlar. kayseride doktor hastane önerisi hastane ve muayene fiyatı ve memnuniyetinizi paylaşır musunuz? 🤗
1zeynepelif Muberranur Erciyes kartal Mehmet karahançer kesinlikle tavsiye ederim. 12.haftadan beri ona gidiyorum ve doğuma kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. Öncesinde 3 doktora gittim ama hiçbir onun kadar açıklayıcı olmadı. 120 tl muayene ücreti
Gelecektenbirgun Muberranur şehir hastahanesi mehmet ak cevat rıfat cundubey ve birçok iyi dokdor var şehir hastahanesinde düşünürsen eğer gönül rahatlığıyla gidebilirsin önceki gibi kalabalık degil
Edizinannesii Muberranur erciyes hastanesi zerrin avul canım çok ilgili bi doktordur muayene ücreti 165 tl doğum 2500-3000 normal doğum ve sezaryen canım öneririm
arifenesinmomisi35 eşim memur oldugu icin bize %25 indirimli 1900 yapıcam dogumu ben bormald 2500 dediler canım
Astunazmn 1zeynepelif ya bnde kayseri geliniyim ve orda dogurcam galiba ama hicbir doktor bilmioyorum dogum ücreti nekdr bilgin varmi
1zeynepelif Astunazmn doğum ücretini daha sormadım ama bi daha kontrolde soracağım. Ama adam para konusunda gözü tok o yüzden çok fazla olduğunu düşünmüştüm
Tenzile31 Gelecektenbirgun merhaba şehir hastanesindeki cevat Rifat bey nasıl tesadüfen karşılaştım ona gitmeyi düşünüyorum ama siz gidiyor musunuz?
Zeyno25-bykl Muberranur humay Hastanesi’nde Mehmet Cahit gözüakca var mükemmel bı doktor çok ilgili her şeyi en ince ayrıntısına varana kadar anlatıyor ama ben bundan sonra gidemicem😟😟maddi durumlardan dolayı şehit hastanesi gidip öneren bileceğiniz bı doktor varmi ben hiç bilmiyorum şehir hastanesi deki doktorları
Gelecektenbirgun Tenzile31 randevu bulamıyorum gidecem ama .mehmet akda iyi istagramda takip ediyorum hastanede yakınım çalışıyor hüseyin aksoy ve mehmet aki önerdi hüseyin aksoya 2 kere gittim ama pek memnun kalmadım
Tenzile31 Gelecektenbirgun ben 2 seferdir cevat beye gidiyorum İnstagram dan yazdım çalışma gününü söyledi öyle randevu aldım ama siz gidiyorsanız daha iyi biliyorsunuzdur diye sormuştum teşekkürler
Cnr Muberranur kayseriliyim ama kayseride yaşamıyorum. Memlekete gittiğimizde ikili test yaptırmak için medical palace nagihan sarı ya gitmiştim muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 110 lira olmalı ama o kadar ilgili bi doktorki bayılmıştım ben yaklaşık 40 dk muayene sürdü ultrasonda detaylıca gösterdi bebeğimiz küçük olmasına rağmen aklında bulunsun bence😊
Zcarkit Muberranur Bende system hospital Eda Ülkü Karakilic a gidiyorum. Doktor gibi değil, çok cana yakın ve ilgili. Abla gibi sanki yanında rahat hissediyorum hep. Muayene 150, doğum ucreti 3200. 🤗