Duyguaydin81 Biz de gece yarisindan itibaren 37+4 olduk 😊👶🏻 Ya gercih meselesi insanları anlamaya çalisiyorum.kesinlikle ama bazilari çok net hatta sert bir sekilde normal deyimce ben mi bir seyler kaciriyorum acaba, oluyorum.
Kararsizlık ayni bende de. Haftaya kaldi bizimki. Ne sekilde olursa olsun saglikla gelsinler insallah. Normalde de kararsiz bir insanim ben ne yazik ki o sebeple böyle bir durumda yasadigimiz kararsizlik bence gayet normal. Ben de öyle çok çıt kırıldım degilimdir, seklinde tanimlayabilirim kendimi ama orankn yirtilmasi, kesilmesi… Doktor da normalden biraz cekiniyorum, sezaruen daha risksiz gjbi geliyor deyince ben o da :“ Sezaryende yatacağim, bir sey anlamadan bebegi kucagima verecekler mi diyorsun ” deyip güldü.
Bir yanim denemek istiyor kesinlikle ama doktor çok uzayacak gibi olursa zorlanirsam sezaryene alacagina söz verirse haftaya bakalim netleşir herhalde artik. Bazilarinki kesisiz, dikissiz normal oluyor ya 2 3 saat icinde…Normal olacaksa ondan olsun mumkünse 😝😊🌺👶🏻 Saglikla kalin 😴💤