[silindi] anladım, evet kötü bir deneyim olmuş sizin için. Yarı yolda bırakmak kötü bir şey. Gerçi ben de öyle duymuştum, riskli durumlarda kabul etmiyorlar diye. Ben de 22. Haftaya kadar memlekette kontrollerimi yaptırmıştım. Daha sonra Van’a döndük. Lokman hekime gittiğimde bebeğin başı 3 hafta önden gidiyor dedi doktor . Beyin dokuları için Peritanologa yönlendirdi . Doğumu burada sizle yapmak istiyorum dediğimde de “yani bakarız riskli bir şey olmazsa eğer, siz önce Peritanologa bir gidin bakalım” tarzı bir cümle kurmuştu. O zaman panikle ne demek istediğini tam algılayamamıştım. Bebek iyi olsun da gerisi boş diye düşündüm. Çok şükür bir şey çıkmadı. Daha sonra 32. Haftalarda erken doğum riskim oldu. Hastanede kalmam gerekti 1 gece. İğne-serum-hap- gözlem vs. Yapıldı. Lokman hekim hayatta kaldım. Doktorun ilgisi ve hastane çalışanlarının ilgisi güzeldi. O gece bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Doğum katında dolaştım, doğumhaneyi falan gördüm. Şimdi 35+6 olduk
🤲🏻 doktorum iyi ama yine de hastane için kararsızım. 🙄 Bölge araştırmaya da hiç gitme fırsatım olmadı. Araştırıyorum. Bayağı kafam karışık yani. Ne güzell ya siz memnun kalacağınız bir doğum geçirmişsiniz. Darısı başımıza 🤲🏻