Gamze5861 Kızlar merhaba 😃 Benim sorum şu ki; hamileliğinizin ilk 3-4 ayı kilo aldınız mı? Aldıysanız kaç kilo aldınız ☺ Ben 9+5 im ama 300gr almışım sadece, normal mi?
Mihribank Gamze5861 bende 15+3üm henüz kilo almadım. İlk 3 4 ay kilo alınmıyormuş pek. Tabi herkes için geçerli değil benim mide bulantım var ondan alamıyorum
firdevs Gamze5861 ilk 4 ay hiç almadım şimdi 8 aylığım 10 kilo almışım 4 den sonra normal diyorlar ama biraz ödem yaptım burnum falan şişti 🙈
Gazel Ama iki haftadır diyet yapıyorum 2 kilosunu verdim onu unuttum☺Şekerim yüksek oyuzden diyet yapıyorum
Gamze5861 Gazel ayy inşaallah benimki de seninki gibi devam eder ☺ Bi yerde okumustum da ilk 5 ay 15kilo almıs biri. Ondan korktum birazz
YaseminErol Gazel rica etsem beslenme düzenini paylaşabilir öisin? Ben de diyetisyene gittim ama hiç veremedim aksine yağ miktarım artmış su gitmişti.
Gamze5861 firdevs 8 ay da 10kilo aldıysan bence cok iyi ☺ Burda okuyorum da cok fazla kilo alanlar bende ondan korkuyorum. Bende senin gibi oldam baska baey istemiyorum. Son haftaya kadar 10-12 kilo almak istiyorum maximum
firdevs Gamze5861 bol bol yürü canım ve su iç nerde hareket orda bereket Ablam hep hamilesin hasta değil ona göre davran dedi bana ben de hiç evde oturmadım doğru düzgün 😍🤗
Fatmasp Gamze5861 Şuan Bebek senden besleniyor alamadım diye üzülme sonra bool bol alıyorsun maalesef 4 kilo verdim ama 10 kilo da aldım 😬
Ciara93 Gamze5861 yemek yemeyi çok seviyorum hamilelik bahanesiyle yiyorum valla 😂 Doğum sonrası kolay veriyorum kiloyu ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım 🙈
Gazel YaseminErol Tabi vereyim ama ne kadar doğru olur bilmiyorum dktrn sizin bünyenize değerlerinize göre vermezi gerekir ama anlatayım zararı olacağını sanmıyorum.Sabah kahvaltı da haşlama yumurta yiyorum bazen 1 bazen 2 ekmek beyaz ekmek yememek gerekiyor ben diğerlerini sevmediğim için hiç ekmek yemiyorum peynir kaşar salata öğlen birkaçtane fındık badem yiyorum bazen yoğurtla yeşil elma olabilir çok açıkırsam bol su içiyorum akşam 6 ta akşam yemeği bunları içinde makarna pirinç Yok et bulgur balık tavuk göğsü böyle yemekler yatmadan da yarım yağlı süt içiyorum tatlı hiç birşey yemiyorum oyuzden hafta 3 4 kere muz yiyorum biraz karışık anlatmış olabilirim birşey sormak isterseniz cevaplarım☺
selen8sefam Gamze5861 hiç kilo almadım 3,5 ay hatta 5 kilo verdim bulantı ve kusmadan zaten senin 3 ayda alman gereken kilo 1 yada 2 o kadar
CansuTreci Gamze5861 36. Haftamız bitecek 2 güne 9,5 kilo aldım. Maximum 13 kiloyla kapatırım gibime geliyor. Bebişler sağlıklı olsun da kilo her türlü verilir. Hiç merak etmeyin 🤗