deletedmom11 Bebek yemek yendiğinde uyanıyomuş we hareketLeniyomuş bana giderken çikoLata ye dediLer o zaman gösterir sakLayamaz hareket eder dediLer doğrumu bu iLk bebeğmde hiç hatırLamıyorum ki bişi yedimmi
Prensm deletedmom11 Ben bişey yememiştim ama gittiğimde göstermemişti kendini ☺ Doktorum da çikolata ve su vermişti biraz bekleyip sonradan tekrar bakmıştı ve gösterdi hareketlendi ☺☺
Nurglnsal deletedmom11 çikolata ye kesinlikle benim kızım da göstermedi 4 bucık aylıklen öğrendim bilmiyodum bunu söylediler geçenlerde kontrolden yarım saat önce çikolata yedim o kadar hareketliydi ki doktor resmini bile zor cekti 🙂
Burcuk deletedmom11 çikolata yemiştim ama bir sonraki gittiğimde yemedim o zaman da hareketliydi bana çekmiş duramıyor
deletedmom11 Prensm o zaman brnde yanmda götüreyim yoLda da yerim çatLıcam yoksa iki gün kaLdı gidip öğrenmeye geçmiyo saatLer
Kaju Bence yanina al belki acacak bosuna asiri hareketlip goruntu alinmasina engel olmasin. Ultrasonda bakip acmassa bacak arasini yersin hemen cikolatani🤗
Busssraaagur Doktorum çikolata yiyip gel demişti gittiğim her kontrolde çikolatayı mutlaka yiyorum😀 maşallahı var 22 haftalığım resmen oryantel oynuyor içerde🤦🏻♀️😅