selda07 Bende aynı şekilde çok zorlanıyorum 28 haftanın içindeyim YouTube dan ruhu dinlendiren müzikler rahatlatan müzikler açıp baş ucuma koyuyorum biraz da olsa faydası var tavsiye ederim
zanimo BENde uyuyamayanlardanim.yanlarim çürüdü artık sola yatmaktan ve tuvalete kalkıp uykumun bölünmesi sonrasında da uyuyamamam...ah ah bi doğursaydık Allah’ın izniyle meleklerimizi
Icot zanimo aynen ben de sizin gibiyim. Sol yanım çürüyecek sola yatmaktan. Gece tuvalete kalkmak da uykuyu mahvediyor. 32. Haftamdayım uyurken zorlanıyorum bayağı. Bacaklarımın arasına yastık , midem çok yanıyor diye başımın altına ekstra yastık derken idare etmeye çalışıyorum
Elisam Ben daha 14 haftaligim uykuya dalmada sorun yok ama eger tuvalete falan kalkarsam geri dalamiyorum
Naznaz Haftamdayım artık geceleri sürekli uyanıyorum. İlk 3 ay ne de güzeldi basımı yastıga koyar koymaz uyur daha doğrusu bayılır sabaha kadar wc ihtiyacı hariç kalkmazdım 😑
gizem Gozdem 30 dan sonra sayıyoruz dikkat ediyoruz demişti bana doktor o haftalarda. Bazen pintileşebiliyor bebekler 🙂 yine de kontrole gidince sor aklında kalmasın ❤