Herkese öncelikle selam 👋 Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum 😃. 37+6 da rutin kontrolum vardı doktoruma gittim herzamanki rutin kontroller falan işte yaptı bitti neyse bide çatına bakalım dedi çatıma bir baktıki4 cm açıklık seni hemen yatırmamız lazım ben şok 😱. Neyse herseyim çok şükür hazırdı yatışım yapıldı bir müddet kendi sancım beklenildi gelmeyince gece saat 00.00 da suni sancıyı verdiler saat 4 e kadar adet sancısı gibi oldu çok rahattı ama 4 den sonra suyum patladı ve sancılar kendini göstermeye başladı. ( korkmayın közle rabbim sabrını veriyor geçeçek diye düşünün ve gerçekten öyle oluyor zaten ). Saat 6 ya kadar sancılandım 6 da Doğum haneye girdim ve saat 06.15 de kuzum kucağımda dışarı çıktık. Çok şükür iyiz biraz sarılığımız var o kadar.
Size tavsiyem gebelik boyunc hareketli kalın yürüyüş yapın evin işini yapın kendinizi ağırdan almayın. Ben 35 den itibaren hurma tüketmeye başladım ve son zamanlarda yürüyüşe ve merdivene çok önem verdim haaa birde pilates topuna 😃 bunlarınkiyle etkisi oldumu bilmiyorum 🤷♀️ kendinize bebeğinize güveniniz tam olsun rabbim yardımcınız olsun 😘