Nurtopununannesi Güzel anneler ilk resmimizi aldık. Cinsiyet tahmininde bulunmadı doktorum. Çok merak ediyorum, ama bir türlü resim paylaşmayı beceremedim 🙈yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı. Gerçekten mutlu olurum.
Eda_zafer_1 Nurtopununannesi google img yükle yazarsan yönlendiriyor cnm Yükleyip buraya kopyala yapıştır yapıosun link bulamadım🙄
hnrgns Nurtopununannesi Google hızlı resim yükle yaz orada çıkan yere yükleyeceğin resmi sec altta kopyalama linki çıkıyor onu kopyala.sonra gel buraya aç başlık aşağıda göz h b I " diye giden işaretler var oradan resim yükle var ona tıkla oraya kopyala olmuştur iş
Deletedmom414 Nurtopununannesi google hızlı resim olarak arama yap sonra ilm çıkana tıkla bilgisayardan yükle diyor zaten sen fotoğrafı galeriden seç altta da yükle seçeneği var oraya tıkla yüklenir ve en altta in forum yazan yerdeki kopyala buraya yapıştır bu kadaar😍
[silindi] Merhaba🌸 Herhangi bir fotoğraf yükleme sitesinden yükleme yapıp, sonu jpg, jpeg, png ile biten linki paylaşmanız yeterli. Görsel ile anlatım linktedir. 👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme