Kader13 4 gün önce sezeryan oldum ayaklarım davul gibi şişti nasıl geçicek soguk suda tuttum buzla masaj yaptım ama bi işe yaramadı doktoruma gittim bugun 4 ameliyata girmiş 11 bucukdan beri bekleyen hastaları oldugu için geri geldim ayaklarım yanıyor resmen sizdede böle oldumu nasıl geçirdiniz
sherlock_anne Kader13 benimde normal doğumdan sonra daha doğumdan çıktığımda ateş gibiydi ertesi gun eve gelince şişmeye basladı 2 gun sonra balon gibi olmuştu bol bol ayaklarımı uzattım, ayakların çok aşağıda durmasın, bol bol yıka çok kişide olurmuş bu
Mihre Kader13 Benimde ödem olmuştu,fil ayağı gibiydi.Özel olarak hiçbir şey yapmadım sadece bol hareket,neredeyse hiç oturmadım ve sanıyorum 2-3 gün içinde kendiliğinden geçti.
tugbaayaz Kader13 canım benim arkadaşımada aynısı oldu sezeryandan sonra davul gibi şişmiş bildiğimiz beyaz lahananın yapraklarını buzluğa atmış iyice soğuduktan sonra ayağının tamamına iple bağlamış vr soğukluğu gidene kadar ayağında bekletmiş ve şişlik indi dedi ben hamileyim benimfe şişiyor bana anlattı bi kere denedim ve işe yaradı ama ben hamile olunca şişme oluyor yine onunki bi daha olmamış mesela bi dene istersen belki sende de işe yarar
Kader13 sherlock_anne uzatmak ne mümkün dakıka başı cocukla uğraşıyorum durmuyor. Yıkıyorum sürekli psikolojim bozuldu bugun terlikle gittim hastaneye 🙇♀️
Kader13 Hulyafuat bi ara 2 saat içim geçmiş uyumuştum yorgunluktan inmişti uyyamayınca bideha şişti davul gibi oldu bide aksı gibi ağrıyor
Kader13 Mihre bende hiç oturmuyorum hareket edıyorm uyumaya bıle fırsatım olmuyor hatta hastaneye bıle yuruyerek gidip geldim daha çok şişti sanki bol bol suda içiyorum
Kader13 tugbaayaz beyaz lahanayı bu mevsımde bulabılırmıyımkı zamanıysa aldııryım çok kötü kendımı şekli bpzuk patatesler gibi hissediyorum bi tarafım ince bi tarafım giderek şiş😂
Kader13 RuzgarsMommy spinal anestezi ama hastanedeyken bişi yoktu eve gelınce böle oldu yada ben eve gelınce farkettim bılmıyorum
RuzgarsMommy Kader13 su tutmuş ödem yapmış olabilir hareketizlikten olabilir ve anesteziyi atmamış olabilir vücudun
Kader13 Kuzeymasal eşim var ama cocugu tutarken bile korkuyo bıde bacaklarımız alçıda eşim hepten korkuyo anca yanına yatırınca felan bakabılıyo
Kader13 RuzgarsMommy hareketliyim hastaneden bile eve yürüyerek döndüm bugunde aynı şekil hastaneye yürüyerek gidip geldim evdede sürekli ayaktayım
Kuzeymasal Kader13 çok geçmiş olsun. Ben annen yada kayınvaliden gibi düşündüm. Çok zor olur senin için
Aysebzkrt Canım bende senin gibi oldum ayaklarim ellerim davul gibi oldu bixim aile sağlığı merkezi nde bir hemşire vardı baya gi bilgili dediki maydanozu kaynat suyunu iç içtim iki güne geçti denemek istersen geçmiş olsun