Asssel Aycha 7 aydır aylık muayene ve kontrollerim için gidiyorum. Son iki kontrolde doğrusu daha sıcak gelmeye başladı. Süreçle ilgili bilgilendirme yapıyor. Telefonunu belli bir süre sonra verdi. 2kere ulaşmam gereken durum oluştu. Onda da gayet ilgili bir şekilde cevaplandırdı. Şakalar yapan değil de daha durgun birisi desem daha doğru olacaktır. Tabi bu benim görüşüm 😊
Aycha Asssel Merhaba, bir sorum daha olacak, müsadenizle. Duygu Hanım’ın muayenesi kaç dakika sürüyor?
Asssel prm1994 Doğum sonrası tahmin edebiliyorum yoğunluğunuz bir hayli olacaktır. Ama deneyiminizi paylaşırsanız çok çok mutlu olurum. Duygu hocada doğum yapan bir kişiyle bile konuşamadım. Çok merak ediyorum 😊
prm1994 Aycha çok teşekkür ederim inşallah :) biraz mesafeli evet ama kişiliğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum hasta-doktor ilişkisi açısından da çok soğuk davranmıyor bence. herşeyi çok güzel açıklıyor aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor. Birkaç hastane ve doktor gezdik duygu hocanın tavrı hepsine göre daha iyi geldi bize
prm1994 Asssel merhabalar doğum yaptım duygu hoca son ana kadar hep normal Doğumu destekledi. Ancak sezeryan olmam gerekti bebeğim aşağı inmediği için. Ben 9aylık takip süremde her manada çok memnunum duygu hocadan ☺️ Dilerim sizin de herşey gönlünüzce olur 🌸
Aycha prm1994 Tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle, kolaylıkla, sağlıkla büyütün, huyu, bahtı güzel olsun inşallah.
Asssel prm1994 merhaba 😊 öncelikle gerçekten çok sevindim memnuniyetinizle süreci tamamlamanıza. Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah şimdi bebeğiniz de siz de iyisinizdir. Oh ne güzel 😊 nasıl olacak ne olacak diye düşünceleriniz bitti. Bebeğiniz kucağınızda artık. 🥰
DnzDrn prm1994 merhaba sezeryanı genel anestezi ile mi oldunuz? Ve ne kadar sürede ayaklandınız. Duygu hocanın ameliyatı iyimi :)
prm1994 Asssel hepsi çok nazik ve ilgiliydi. Kötü hiçbir tavırla karşılaşmadım. Çok şükür Rabbim iyilerle denk getirdi ☺️
Eda2020 prm1994 merhaba öncelikle Allahım analı babalı büyütsün. Ben de duygu hanıma gidiyorum çok memnunum ama hastane ile ilgili soru işaretlerim var biraz. Ebelerin ve hemşirelerin ilgi alakası ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden
Asssel Ortalama 20 25 dakika diyebilirim. Açıkcası Muayne sırasında aceleci bir tavrı yoktur. Aklınızdaki soruları sorduğunuzda gayet sakin anlaşılır cevaplar alırsınız. Süre daha uzun da olabilir konuştuğunuz konu ile alakalı.
DnzDrn Asssel Genel anestezi ile mi oldunuz sezeryanı. Ve sonraki süreçte ne kadar günde toparlandınız. Ameliyatı iyi mi duygu hocanın ? Bende ona gidiyorum daha yeni hamileyim 11 haftalık ama insan hep aynı şeyleri düşünüyor