Muzikk Kızlar nstye girdim sancı cıkmıyo ama benım cok sancım var şimdi daha cogaldı gunduz daha azdı neden acaba sizde de oldu mu bu durum
Yeniden Muzikk acaba nst ye girince korkudan sancılar kesiliyor olabilir mi? Yanlış anlaşılmasın bildiğim konu değil. Doğumhaneye girip sancısı gidenler filan oluyormuş ya, öyle aklıma geldi.
Busra221 Açılma icin bişeyler denediniz mi. Burda yazıyolar ya tarcınlı su hurma ilişki yürüyüş squat vs . Bende hiçbiri yapıcak güç yokta acılma olmıycak diye korkuyorum
Yucelinannesi01 Bnde tam 40 ım. Walla epey hurma yedim bugün. Yürüyüşte yaptım epey bakalım ne olacak. Ağrı var ama sancı mı bilmiyorum bu
Muzikk Yucelinannesi01 Hurma yıyorum yuruyus yapıyorum dun temızlık yaptım epey yoruldm ama acılma var mı bılmem kii alttan muayene olmadım da henuz ama sancılarım basladı
Gulsahim Muzikk sancın varsa canım acile gitsen iyi olur bence… Ne olur ne olmaz. Haftan dolmuş çünkü 😇
Gulsahim Muzikk herkesin olmuyor kuzum sancı görünmüyor.. Ama başlangıç olabilir de 42. Haftaya kadar gelmeyen bebekler bile var.. Hayırlısı bakalım kuzum 😇 hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tgbbbb Benimde öyle 40+0 ım nst de hiç bir şey çıkmıyor ama nstden sonra ağrılarım başlıyor ne nişan nede suyum geldi hiç bir belirtimde yok