Nesrin_sipahi Duyguork ayetelkürsi her gün mutlaka okurum ve bazı bi kaç korku vs olmamsı için ayetleri
ecembugra53 Duyguork her gün sübhanallahş ve bihamdihi ihlas felak nas ayetel kürsi esma cekiyorum Ya Musavvir ya mubdi bunlarda önemli 😊 canm
monaroza Duyguork Evet onu ben de yapıyorum ☺️ Her gün olmasa da meryem enbiya bide al-i imran surelerini okuyorum fırsat buldukça 🙏🏻😊
Zeynnpk Duyguork her gun meryem suresi yasin suresi lokman suresi yusuf suresi. Her namazdan sonra araf 189. Ayet. Her gun 41 fatiha 41 ayetel kursi okuyup avucuna ufle karnini sivazla. Her gun azalar tam olsun diye 2 rekat nafile namaz. Her gun 316 ya rakib kolay dogum icin. Hamilelik boyunca 70 tane insan suresi. Huyu yumuşak olsun diye ibrahim suresi her gün. 70 bin tane kelimei tevhid
ecembugra53 Duyguork hayır bebeğin sağlıklı olması rahme iyi tutunması sağlıklı doğması için okunur 😊 canımm
Aysenur19 *çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün yasini serif okumak *güzel yüzlu olması için her gün yusuf suresi okumak *çocuk için her türlü duasının kabul olması için bol bol salavatı serife getirmek *fatıma annemiz gibi doğumun kolay olması için her gün fatima annemizin ruhuna fatiha okumak. *çocuğun azalarının eksiksiz olması için 2 rekat namaz
Zeynnpk Xxz valla kayip yasadigin zaman hicbir seyi gelisi guzel birakamiyorsun. Hepsi kokunde dua. Duaya daha cok sariliyorsun. Hem insana iyi geliyor bunlar.
Umutluuu Duyguork hergün felak, nas, inşirah, ayetel kürsi ve yasin okuyorum. Ayrıca salavatı şerife, tövbe istifar, tevhit ve Allah lafzı tesbihat çekiyorum.