Ruzgarperisi Merhaba . 9+5 hamileyim. Bi kaç gündür gobegimde minik sancı gibi bişey oluyor. Sanki iyne batıp çıkıyor arada bir . Neden olur böyle?
ecembugra53 Ruzgarperisi canım bebek rahme tutunmaya çalışıyor bu evre de dikkat et kendine bol bol dinlen
ecembugra53 Ruzgarperisi canım yeni olduğu için düşmeye karşı bebek kendini garantiye alıyor 😊 onun için dedim dikkat et bişey kaldırma bişeye uzanma ilk üç ay riskli dönemdir benşmde doktorum öyle demişti hep dinlenerek gecirdim bişey yapmadım
Ruzgarperisi ecembugra53 çalışıyorum bı yere uzanmamaya. Ağır kaldirmiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldiğince . İnşallah Rabbim korusun 🤗🤲
Ecesuben Bende de bu sıkıntı var günümüz de aynı. Bi de 1 haftalık Ege turu yaptım yürüdüm araçla kilometrelerce yol gittik. . Epey yordu bizi. Şimdi dönüyoruz hemen bu akşam doktora görüneceğim korkularım var. Çok mu zorladım acaba diyorum:(
Ruzgarperisi Ecesuben tatlım banada haber verirmisin neden oluyor böyle.doktordan gelince . Ben 2 gün sonra gidicem.kontrole . Minik minik sanki göbeğimi biri cimdikliyor😂
Ruzgarperisi ecembugra53 yaa peki o zaman inşallah durum iyidir içerde umut ediyorum.hele bir beni üzdün.gelince bak ben ona napicam. 😇 Bu 3cu hamileliyim.kaybedince iyice korku oluyor herşeyde endişeleniyorum.
Ecesuben Ruzgarperisi geçen hafta kontrole gittiğimde bana ağrıların normal bi durum olduğunu söylemişti. İlk hamileliğimçok rahat geçmişti hiç bulantı ağrı olmamıştı. Ama bunda başından beri hafif bulantı sol kasıkta ağrılar yaşıyorum. Doktor da her hamilelik farklıdır Ama ağrılar artarsa bu düşüğe sebep olur dikkatli ol dedi.biraz korkuttu beni