Fevziyeakdemir Merhaba kızlar 2 3 gündür Demir hapına başladım ve dışkım koyu kahverengi olduğunu gördüm bugün bir de beyaz parçacıklar gibi bişe vardı küçük küçük Demir hapının etkisi olabilir mi? Yaşayan var mı
_Semtember_ Fevziyeakdemir evet bende kullandım. Doktor ilacı yazarken tuvaletin koyu renk olabilir korkma demişti 😂
Bebikinannesi Fevziyeakdemir Evet ilactan. Doktorum soylememisti ama ben tahmin ettim kullandikca oluyor zira 😂 🤷🏼♀️
Msltms Fevziyeakdemir bende ilk endişelenmiştim ama dahada koyu oluyo korkma canım☺️ Alışacağız mecbur🤷🏻♀️
Fevziyeakdemir _Semtember_ beyaz nokta nokta şeyler de vardı o da ilaçtan olabilir mi acaba ilacımın içinde beyaz küçük küçük haplar vardı
_Semtember_ Fevziyeakdemir evet ben bi kaç kere kullandım bıraktım. Onları içmek hoşuma gitmedi niyese 😂
Momster Fevziyeakdemir bende ayni ilaci kullaniyorum alisin bu renge 😅 fazla demiri diskiyla attiginiz icin o renk oluyor
ozturkt Fevziyeakdemir dışkının siyah renge burunmesi normal canim. ayni ilaci kullandigim sirada tuvalette resmen agliyodum kanama oldugunda tansiyonum dusup bayildim hatta. doktoruma soyleyip ilacimi degistirttim su an Ferplex kullaniyorum sorunlarim ortadan kalkti cok sukur.
Rabiakodal Ben bir 27. Haftaya kadar kullanmıştım aferdersin basurum çıktı artık tuvalete gittiğimde ağlıyordum sonra kendim bıraktım o kadar rahatladım ki anlatamam 32 . Haftada doktor kullan bırakma kullanmalısın dedi tekrar başladım sorunum yine başladı 🤯
miracam Rabiakodal şurup veriyorlar dışkı yumuşatıcı ben kullanıyorum bende de gabızlık yapmisti suan iyiyim
Mrv232 İlk başlarda mide kanaması geçiriyorum sanmıştım bende meğer haptan kaynaklanıyormuş zamanla alıştım 🤗 katran karası gibi 🤒
S-r-p Valla benim de siyah gibi yeşil gibi başta zehirlendim mi acaba dedim bi de ishal oldum üstüne hala her gün midem bozuluyor
S-r-p Fevziyeakdemir benim iki haftadır devam ediyor kabız yapması çok tehlikeliymiş ishali ebeye söyledim ama bi şey demedi ama karnım ağrıyor sürekli doktora gidince sorcam bakalım