Emos2424 39+5 günlüğüm bugun vajinamda agri hissediyorum ara ara oluyor umarim bu sefer dogum sancisidir yalan sancidan bıktım artık benim gibi olup dogum yapanlar varmı ?
BaharYlmaz Emos2424 Canım ben de 37+2 tim aynen öyle özellikle et kesini gibi değil mi böyle bazen zonklama tarif edemiyorum ben de ağrıları bu akşamda kaşıklarıma kramp gibi vuruyor
Ciara93 Emos2424 hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah canım 🙂 vaktin geliyor ya normal, ama ben Doğum sancısını hiç öyle hissetmemiştim, kasıklar ve bel de ağrım olmuştu
Emos2424 BaharYlmaz aksam diye degil de sabahdan beri ara ara oluyor zonklama gibi tarif edilmiyor ki degisik bi agri
Emos2424 Ciara93 bugun ilk defa uyumaktan korkuyorum sanki gelicek normalde hazirdim ama ilk defa kendimi cok gucsuz hissediyorum cok degisik bi duygu
MelekBK Çatı ağrısı olabilir. Doğum sancısı vajinadan çok rahimde kasıklarda falan hissedilir diye düşünüyorum. Benim de 32. Haftadan beri çatı ağrım var Bebek büyüdükçe ve pozisyon aldıkça baskı artıyor
Emos2424 Ciara93 dogsun artik korkuyorum cevremdekiler ürkütüyor beni yok kakasini yapar yer ölür falan ayy bi suru kotu sey soyliyip korkuyorum valla
Ciara93 Emos2424 ben 40+5 de Doğum yaptım hiç de birşey olmadı canım korkutma kendini vakti gelince doktor daha sık kontrol istiyor zaten
Emos2424 Ciara93 yani daha bekliye bilirim oyle mi 😣 bekliycem mecbur saglikla gelsinde ne zaman isyerse 😊
Ciara93 Emos2424 aynen sağlıklı olsun da inşallah. Şurda beklese beklese en fazla bi hafta bekler zaten 🙈☺
Emos2424 Ciara93 bugun cuma belki böyle hayırlı bi günde dogar rabbimden umut kesilmez sende bi dua et benim icin bu gece sanciyla uyanirim insallah yada sabah yeterki gelsin 😊