Tugce1803 Hayalim_s Bende de aynısı oldu cinsiyet için başkasına yazmışım sonra tekrardan size yazdım☺️
hnrgns Tugce1803 benim hissettigim erkek ama doktor çok kız gibi dedi yarin kontrol var belli olacak inşallah
Deletedmom417 Hayalim_s 1 hafta sonra 7 aylık oluyorum ben bile unutuyorum hamile olduğumu karnim bile çok yok hareket etmese unutuyorum inan😒
Mervisko__ Hayalim_s arkadaşım maşallah diyorum çünkü ben 5. Ayın içindeyim haaaala belirtilerim geçmiş değil, üstelik yenileri de eklendikçe ekleniyor 😞🤦🏻♀️ Hamileliğini kraliçeler gibi yaşamaya devam et🤩☺️
hnrgns Tugce1803 Tuğçeee benimde erkekmis 🌺 dün konusmustuk bugün öğrendim ve sen erkek diye tahminde bulunmustun
sedasuzan Bende aynıyım 24 haftalık olduk arada bir sanki pit pit diye tekme atıyo gibi öyle bile içim rahat değil bana kalsa hergün doktora giderim çok pimpirikliyim
Frozen-06 Hayalim_s cok normal. Sende şanslı olanlardansin. Hicbir belirti yasamadan tamamladim gebeligi. 1 gun oturmadım. ise gittim gezdim tozdum temizligimi yemegimi hep kendim yaptim. Misss gibi yani tadini cikar🌸