2bebelianne__ 32+2 haftalık hamileyim bugün kontrolde doktorum 1960 kg olduğunu söyledi bebeğimin haftasına göre normal dedi benimle aynı haftada olan anneler sizin bebişleriniz bu haftalarda kaç kg di?☺
Minikimleben 2bebelianne__ ben de 32 haftadayım.kilosunu 28 haftada öğrenmiştim 1kilo demişti doktorum şimdi bilmiyorum sen neler yiyorsun canım kilo alması için
Tstnptt 2bebelianne__ 33de gttim 2300 dedi cnm seninki de gayet iyi maşallah çok hızlı kilo alıyorlar ztn
GulcanYvz 2bebelianne__ 32+4 te 19014 gramdı canım boyu da 43 cm di banada normal dedi ama 2 gün gerilik var ama takılacak bişey değil dedi
2bebelianne__ Minikimleben kaşar kuruyemiş muz tüketmeye çalışıyorum bebeğe genelde bunlar kilo aldırıyormuş canım yumurta yiyorum ve günlük bir sade soda içmeye dikkat ediyorum hem magnezyum hem senin bacak krampların hemde bebişin kemikleri için faydalı☺☺
Sahraze 2bebelianne__ Soda zararlı değil mi ? Doktorum bana içme dedi ama hem canım istiyor hemde iyi geliyor diyorlar.
2bebelianne__ Sahraze ben bir zararını görmedim canım doktorum da gün de bir tane sade soda ya izin verdı