Hilalyusuf ogluileannesi çok tsk ederim allah razı olsun bende sizden o müjdeli haberi duymak isterim ama vardır ya büyük ihtimal hayırlısı olsun inşallah🙏
Beety26 ben sabah 7 8 te adet oldm dr bu ay femaran etkisi kalicak soylesi yani bu ay kendi kensine kalirim insAllah
Ates2020 Beety26 benim komşunda onu kullandı maalesef adet oldu işe yaramıyor bence şimdi oluruna bıraktı
Deletedmom316 ogluileannesi ah pozitiv test görunce bi seviniyorum bi seviniyorum 😊 evet qaliba hamilesin 2 gun sonra tekrarla testi eger ondan bi tik koyuysa koş kan ver
ogluileannesi Deletedmom316 dün kan verdim canım 🥰değerim 24 çıktı gebelik var yani ama takip edelim dedi adet günüm birkaç gün geçtiğinde yine giderim kana 😊
Bursali166 ogluileannesi tatlim bence varr Hayirli olsunnnnn benimde ilk yPtgim test öyld cikmisti smdi 1 aylik olduk :)
Deletedmom316 ogluileannesi benimde yaklaşk 1 aydir goğusumde yuvarlak bisey degiyor elime bastirinca agriyor doktora gidicem baktiricam adetimin 3 cu gunu gidicem hemde prolaktinimede baktiricam cok korkuyorum burda kizlara sordum fibrokist filandir diyorlar ama baktiricam yine mutlaka
Angels-35 Kızlar benim testler de bunlar ama sonrasında erken gebelik testi yaptım comfort marka onda çıkmadı 😔 hangisi doğru acaba
Angels-35 Bursali166 adet günüm yarın attım var adet olacakmışım gibi 😔 başka bir testte çıkmadı ama inşallah vardır 🙏