Zeytininpeyniri Kızlar ya birden akşam çok bulantı geldi kusmaya başladım normal mi esimde gececi sabah gelecek😑 hastaneye de gidemem kendim😑
Esracim Zeytininpeyniri canım tesadüf mü bilmiyorum ama abimin hanımı da doğumdan bı iki gün önce kusmaya başladı 🙁
Obsesifk Zeytininpeyniri bebek hareket ediyor mu yani bi çok sebebi olabilir hastaneye gitmeden kesin bişey denilmez ki
Elif1ekim Zeytininpeyniri canım bende 30 haftalığım aynı senin givi oldum bugün ama ben salçalı yemiştim onun yüzünden sonra hafif şeyler dondurma sade yedim midem yanıyordu yoğurt ile haşlanmış sebze yedim şimdi iyiyim ama sen yediğinden mi kustu bilemiyorum bir doktoruna sor eğer devam ederse ihmal etme
Zeytininpeyniri Esracim kaç haftalıkken doğurdu ki abinizin eşi 😑 benim daha çok erken 😑 birden olmasına şaşırdım olmazdı bnde hiç böyle
Zeytininpeyniri Elif1ekim bnde salçalı yağlı yedim ama saatler sonra başladı bulantı inşallah ondandır netten baktım iyi şeyler demiyor korktum açıkçası .. sabah ilk işim hastaneye gitmek olcak