Gokilay07 Seherkaraca evet bekleyemem ben o yüzden haftaya çarşamba nasip olursa özele öğrenmek için gidicem hem daha babası görmedi bebeğinizi oda görmüş olur:))
Seherkaraca Ruzgarperisi normal canım. Yaşadıklarının hepsini yaşadım. Hele o göğüs ağrısı yok mu mahvetmişti beni ama geçti artık. Karnında rahmin büyüdüğü için ağrıyormuş
Ruzgarperisi Seherkaraca aynen göğüs ağrısı çok kötüydü .dokunmak mümkün değildi. Baya hafifledi.gecti gibi..öyle çok fazla zorlanmadım şükürler olsun.Allahim korusun yavrularımızı 🤲
nazirella Seherkaraca benimde agrıyor canım hatta bugün doktoruma sordum normal dedi biraz hafifledi şükür ayaklarını uzatıp dinlen
Elisaelisa34 11+4 günlüğüm bende. Adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara kızlar normal mi bilmiyorum. Haftaya çarşamba ikili teste gideceğiz
Seherkaraca Ben bugün ikili teste girdim kızlar. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal dedi. Kan verdim ama sonuçları bayramdan sonra çıkarmış. İkili testin sonucu kesin değil diye de uyardı.
Frdglp Seherkaraca bende suan 11+3teyim bayramdan sonra gidicem 2li tarama testi icin sizce yaptirsammi daha sonradan detayli ultrasonami grsem cunku kimden duysam yaptirma yanilma payi cok fazla hamileligin zehir olur filan dediler kafam cok karisik🥺
Gulkocccc Frdglp Bu arada bu ikili test için bende çok düşündüm canım ama bayram sonrası kontrol için doktorumla iyice konuşup öyle karar vericem bende yaptırmaktan yana değilim kesin tani koyulmuyo çünkü e üzücü bir sonuç çıkarsa aldirmicama göre bide doğuma kadar onun üzüntüsü de cabası canım rabbim korusun bebislerimizi🤲🤲🥰
Seherkaraca Frdglp benimde kafam karışıktı yaptırma konusunda ama doktorum yaptırmamı istedi. Daha sonra herhangi bir sorunda ikili test sonucuna da bakıyoruz biz dedi. Evet kesin değil sonucu ama geçtikten sonra da keşke yaptırsaydım demek istemedim. Ne olursa olsun kabulüm o benim 😊
Gulkocccc Seherkaraca Son Adet terihimizle gebelik haftaligimiz aynı Seher hanım cinsiyet öğrendiniz mi bu arada benim çok şükür sabah bulantısı ve arada mide yanması bide koku hassasiyeti dışında sorunum yok çok şükür 🥰🥰🤭
Seherkaraca Gulkocccc benim mide bulantılarım olmadı canım çok şükür rahat geçti. İnşallah seninde bir an önce geçer 😊 bugün ikili test için gittik doktora, %75 erkek dedi. 15.haftada kesin söylerim ama dedi
Frdglp Sena011 benimde 3 mayis adet tarihim ama 11+3 haftalikmisim doktor gec dollenme dedi ama her gttigimde degisiyo kafam karisik🥺
Seherkaraca Gulkocccc Bir arkadaşım anlatmıştı. İkili testi yaptırmamış daha sonra Bi değeri down sendromuna benzer çıkmış, doktoru da keşke yapsaydın bu muallakta kalmazdık karşılaştırma yapardık demiş. Sen yine de doktoruna sor, öyle kararını ver canım
Frdglp Gulkocccc aminn canim insallah🤲 bende bayramdan sonra gidicem doktorum ne derse ona gore gidicem sanirim
Gizemlimmio Seherkaraca Ben de yarın ikili test için gidicem 13 haftalık olucaz tam 🐣 Çok heyecanlanıyorum biraz da endişe var tabi. Siz kaç haftalıktınız bir tahmin de almışsınız ne güzel 😊 Cinsiyeti de merak ediyorum. Tabi sağlıklı olsun her şeyden önce 🙏
Frdglp Seherkaraca yaa 12.haftada cinsiyet soyluyolarmi cok heyecanliyik insallah banada tahminen biseyler soyler🥰
Frdglp Seherkaraca tabiki benimde oyle ama etraftan cok farkli seyler duyuyorum en guzeli onlari dinlememek sanirim doktorum ne derse o