Ruzgarperisi Seherkaraca 9+5 ten selamlar. Uyku problemi var. Mide bulantım kusmam fazla olmuyordu zaten. Arada bir bulantı oluyor bazende kusma.halsizlik var. Gogus ağrım nerdeyse geçti.agzimda acı tat var dünden beri. Zaten normalde de ağzımda toplanan su midemi bulandiriyordu.bide ara sıra gobegimde sancı oluyor .iyne batıyor sanki.karnimda da adet ağrısı oluyor sonra geçip gidiyor. Tekrar yine ağrıyor. Normal diye düşünüyorum. Randevum 2 gün sonra
7Mayyyyy 11+4 mide bulantılarım arttı gibi inşallah böyle devam etmez ikili test için araştırma içerisindeyim.
nazirella Benimde 8 mayıs 11+3 üm bulantılarım kusmalarım devam ediyor hala daha azalma olmadı inş yakın zamanda geçer
sue92 11+5’teyim ben de. İkili test için randevuma gün sayıyorum. İnşaallah hepimiz iyi sonuçlar alırız🌸
Nrgl12 12+2 benim bulantılarım azdı zaten 12 haftaya girince tamamen bitti Allah herkese hayırlı sağlıklı gebelik süreci versin 🤗
spaceship 10+6’dan selamlar. Bulantılara devam, bir gün iyi iki gün kötü oluyorum 🥴 çarşamba günü 11+1 de 2’li tarama için randevu aldım, çok mu erken sizce ? 😳🤔
momteacher spaceship 12. Haftayı doldurmak gerek diyw biliyorum, benim doktorum 12.-13. Hafta arasında gel dedi
Gizemlimmio 12+4 Miniğim 🐣 3 gün sonra ikili tarama testi ve rutin kontrol için gidicez. Çok heyecanlıyım 💃 İlk defa bebek formunda görücez Allah’ın izniyle 🙏
sue92 Gizemlimmio ben geçtiğimiz hafta gittim 10+6’da. Uyuyodu sürekli, zor uyandırdık😁😁 çikolata yiyin bence.
Gokilay07 Gizemlimmio ben çikolata ve vişne suyu almıştım yanıma ve sürekli hareket ediyordu ultrasonda :))
Gizemlimmio Gokilay07 Ay inşallah benimki de öyle olur. Çok heyecanlı😍Doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu peki?
Gokilay07 12+3 bizde mide bulantılarım geçmişti sabah oluyordu kahvaltı yapınca geçiyordu ama şu 2 gündür bulantim sürekli uyuyana kadar devam ediyor uyanınca yine aynı ve aşırı halsizim sürekli uyuyorum yorgunum dediğim zamanda esim çok uyuyosun yorgun hissediyorsun diyor ama öyle değil temizlik yapasım falan hic yok kolumu kaldıramıyorum ve hafif kaşık ağrılarım oluyor korkuyorum kesin randevuyu beklemeden hastaneye giderim ben😀
Gokilay07 Gizemlimmio malesef cinsiyet tahmini için başka doktora gidicem özele kendi doktorum 24.hafta diyor yani kesin olunca söylerim diyor bekleyemem o kadar :)
Seherkaraca Gokilay07 ooo 24. Hafta beklenmez yaaa 😀 benim doktorum bişey demedi daha bakalım ne zaman cinsiyet yorumu yapacak
Imanzmngl Merhaba benimde son adet 8 mayıs saat 12 itibariyle 11+4 olduk. Şimdilik her şey yolunda bayramdan sonra randevum var serklaj uygulanacak büyük ihtimal bekliyorum 😊