Mandarin9 Haftamın içindeyim ve vajinal akıntı miktarımda artış ( sarımsı ve kremsi bir akış) başladı buna ilaveten de kaşıntı çıktı . Bol su ile yıkıyorum o biraz rahatlatıyor fakat söz konusu gebelik zamanı yaşayınca açıkçası endişe duydum😔 bu tip bir sıkıntı ile karşılaştınız mı ? Önlemleriniz ne oldu ? Bu arada günlük ped kullanırdım şimdi acaba o mu yaptı diye onu da bıraktım. Ki yıllardır aynı marka kullanırım ve sık yenilerim böyle bişeyle karşılaşmamıştım🙄
ecemsuu Mandarin9 petri doktorum önermesi enfeksiyon mantar yapar dedi peçete koy dedi günlük iç çamaşırımı degiştiriyorum
TCNilayYaz Bende 31. Haftadayım uzun zamandır var bendede kaşıntı ped kullanıyorum ondan mı diye düşünüyorum ama kullanmayıncada oluyor
Aycatpzkrkmz Günlük ped kullanımını ve normal ped kullanılmamalı gebelikte diye okudum bende sık sık iç çamaşırı değiştirmek tek çözüm iç çamaşırı ile geziyorum 🙈🙈 18+3 teyim akıntı oluyor
deletedmom98 Bende de oluyordu doktora sordum suyun içine bir kaşık karbonat katıp yıkamamı söyledi kaşıntı geçti ama akıntı devam ediyor .