Ayseciger 39 haftalığım ilk hamileligim bebgimin kilosu önde ve tansiyonum sürekli yüksek çıkıyor şuan hastanedeyiz yatış yaptılar doktorum sezeryana alalım diyor sizce ne yapıyım bekliyim mi sancımi yoksa giriyim mi sezeryana bana yardımcı olun 🙏
Sermec27 Ayseciger ben olsam beklemezdim ve sezeryana girerdim bebeğin ne zaman geleceği belli değil tansıyonunuz yüksek bebek iri riske atmamalısınız
aysegull28 Ayseciger dün bir doktorun yazısını okumuştum ona da aynı böyle tansiyonum yüksek diye sormuşlardı. Kilosu iyiyse tansiyonun yüksekse beklemenin bir anlamı yok yazıyordu. Sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza 🙏🏻
Tubasahra Ayseciger Doktorunuzu dinleyin eğer şuan size bakan doktora güvenmiyorsanız başka hastaneye sevkinizi isteyin.
KoalasMom Ayseciger Burada kimse doktor değil doktorunuz alalım demiş buraya mı soruyorsunuz ? Biz nereden bilelim sağlık durumunuzu nasıl yorum yapabiliriz sezaryene gir ya da girme diye hepimiz sezaryen olmayın bekleyin desek bekleyecek misiniz ?
nil_sugra Ayseciger canım tansiyon sorunun olmasa normal yap derdim ama tansiyon çok ciddi bir konu. Doğum esnasında daha da yükselecek ve bu ani bebek ölümlerine sebep olabiliyor. Bence doktorunu dinle
BebekK Ayseciger tansiyon yuksekse allah korusun bebeği kaybedebilirsin istersen netten de araştır canım ama benim nacizane fikrim bebeğin büyümüş maşallah allah korusun bişey olsa çok üzülürsün 1 hafta için riske atma illa 40 da doğurman gerekmiyor 37+40 a kadar olan doğumlar zaten miyadında doğum diye geçiyor erken değil yani bebiş içinde
ecembugra53 Ayseciger tansiyon problemi var diyorsunuz bebeğiniz için sezeryan tabi risk Durumu var doktora söyleyim y