EbruMyc Açılmayı hızlandırmak için ne yapmak lazım 2cm açılmam var suyum ve nişanım gelmedi doktorum yarın hastaneye yatisini yapalım diyor ama ben hemen gitmek istemiyorum ne tavsiye edersiniz . Bu süreçte ne yapmalıyım ilk doğumun olacak çok heycanliyim
Arya12 EbruMyc squat,hurma,ılık duş,yerleri eğilip silmek(diz üstünde),ahududu çayı,merdiven inip çıkmak . Benim burdan duyduklarım bunlar canım. Hayırlı doğumlar 🌿
[silindi] EbruMyc canım bana 2 cm açılma var dediler bi hafta geçti bi şey yok herşeyi denedim fayda etmedi en son ilişki deneyelim dedim iki saat sonra şiddetli bi sancı hastaneye gittik suyum patladı 5 cm açılma olduğunu söylediler doğuma girerken Meryem ana otunu suya attım ve inanılmaz açılma oldu kesi dikiş olmadan yavrumu kucağıma aldım 7 aylık olduk şimdi kesin çözüm ilişki iki çocuğumda da böyle tecrübe ettim
Saadetctk EbruMyc 2 cm acilmam vardı ne suyum ne nişanim gelmisti oglen 1 bucukda hastaneden eve geldim gece 12 de agirlasti sancim hastaneye kaldirildim suyumu patlattılar sabah 6 da doğum yapmıştım.. bol bol duşa gir eğil kalk pilates topunda egzersiz yap canim merdiven in cikkk
Alparslansmom EbruMyc kuzum ahududu yaprağını kaynatıp içebilirsin, çubuk tarçın kaynatıp içebilirsin birde hurma canım bol bol hurma ye Allahın izniyle ❤️
Hsynry [silindi] canım korunmasiz ilişki mi oldu hani benim nişanım geldi enfeksiyon riski ur diye korunmasız ilişki yapmak istemedim
EbruMyc [silindi] teşekkür ederim canım bana bugünden yatırıym dedi istemedim nişanım geldi akşam üstü senin de öyle mi olmuştu bel agrimdan başka bişey yok