Aysegulum27_ Kızlar idrar tahlili vermiştim lökosit 250 çıkmış enfeksiyon çok gözüküyor .nasıl atlattınız ne yapabilriö önerileriniz
mlsmrtgl Aysegulum27_ doktorunuz antibiyotik yazacaktır . Sirkeli su ile taharetlenebilirsiniz . Doktorunuz onu da söyler diye düşünüyorum .
Dlktpl Aysegulum27_ bnmde bakterı cıkmıstı gunde ıkı kere canasır degısıyorum utuluyorum yuksek yıkıyorum ve kızılcık suyu ıcıyorum cnm. bugun benımde bakterı kaybolmus cok sukur antıbıyotık kullandım bırde
Angelada Dlktpl kızılcık yeni içmeye başladım lökosit 21 di bugün tahlil verdim ama antibiyotik ’de kullandım bakıcam işe yaramis mi sizde yaradı sanırım
Aysegulum27_ Dlktpl kızılcık suyu nerden alabilirim nasıl içiliyor miktarı felan ? Birde işe yarıyormu gerçekten
Dlktpl Aysegulum27_ suan daha tazesı cıkmadı aktardan kurusunu alıp kaybattık gunde 1 bardak ıcıyorım ben
irva Aysegulum27_ Alabiliyorsan manavdan veya pazar marketten falan kızılcığın kendini al.Komposto gibi kaynat suyunu iç.Tabi ama doktoruna da danış mutlaka.Eğer bulamazsan da özünü alırsın kendin suyla açar içersin.😊