Ecem Oznurrrr ukala gibi değilde somurtkan biri hiç gülmüyor işine gelen insanlara gayet iyi hemde baya iyi ama bilmiyorum bizimki kuruntuda olabilir 😊 ben hiç bir Bilgi alamadığım için memnun değilim 34+1 haftalık olduk inanırmısın diğer haftalara dair hiç bir bilgim yok hiç bişey bilmiyorum
TurgutFerdaHendek Ecem Merhaba Ecem hanım. Bende 14. haftadayım ve medicalparka 7. ay da gitmeyi düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla siz bayadır oraya gidiyorsunuz ben ilk defa gideceğim için bir doktor öneriniz olur mu bana ¿¿ ☺
Ecem TurgutFerdaHendek Shahla hanıma gidebilirsiniz kendisi çok ilgili bir doktor Güler yüzlülüğü ile motive ediyor en ince ayrıntısına kadar bilgi veriyor ben kendisine son zamanlar da gitmeye başladım ama ilk ona gitmediğim çok pişman oldum benim size tavsiyemdir kendisi ❤
anneadayimyd Ecem benim de özel sigortam bu hastaneden siz hangi doktora gittiniz hangi doktoru önerirsiniz umarım bu mesajı görürsünüz:))
anneadayimyd Ecem benim de özel sigortam bu hastaneden siz hangi doktora gittiniz hangi doktoru önerirsiniz umarım bu mesajı görürsünüz:))