Superisiiiii Bazı postlarda okudum işte sıcaktan olduğunu suyun geldiğini zannetmiyorum çünkü baya akması lazım onun altına yapmak gibi falandır herhalde tecrübe yaşayan varmı ona göre akşam doktora gidiyim bu arada poşet taşıdım dışarı çıkmsk zorunda kaldım 29haftalığım
Tbusraaa Superisiiiii Bildiğime göre benimde birden boşalması gerekiyor suyun canım. Benimde çamaşırım ara ara ıslak ve baktığımda ter e karın büyük yük büyük oluyor yani. 😁 Ancak doktorun suyun azalıyor sızıyor derse düşün bu ihtimali 😘
Duygukc Superisiiiii bu sıcaklar bizi mahfediyor canım sıcaklardan ılık ılık hep ıslanıyorum 😂akıntımız sıvılaşıyor resmen 😂30+4üm sürekli heran doğurcakmışım suyum gelcekmiş gibi geziyorum 😂
BebekK Superisiiiii sızabiliyormuş canım benim de 3 kere başıma geldi bu hafta tekrar gidicem bakıcaklar şimdilik suyun miktarında sorun yok ama bakalım
Funda22 Su sızıntı şeklinde azar azarda gelebilir,birden gelme gibi bir şart yok.Eczanede pedler satılıyor su tespiti için.Bu arada bende sürekli ıslak hissediyorum yaz ve terliyoruz.