Nida__ 9 + 3 deyim bu kahverengi çamursu bazen sümüksü yapıda lekelenmem bitmedi doktorum adet kanaması gibi olmadıkça ve kasıklarda çok şiddetli ağrı olmadıkça sorun olmadığını söyledi ama her tuvalete gittiğimde tedirgin oluyorum
Tstnptt Nida__ 12.haftaya kadar yaşadım cnmm inşallah en kısa zmnda biter progestanı fitil olarak kullandım 3 gün sonra kesilmişti
Buke Nida__ sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim evde ruh gibiyim korkuyorum ama yapıcak birsey yok doktorlarımıza güvenmek zorundayız
MYstryy Nida__ benimde var hala devam ediyor siddetli kanama gecirdim 6 haftalikken 8 gun surdu daha sonra hep kahverengi eevam ediyor bazen camurumsu bazen sivı olarak kahverengi geliyor ama bende kanama alani var 25 gundur bitmedi. 10 haftalik olduk simdi insallah bi an once gecer . Gunde 3 defa progestan 200mg hap kullanyrum
Nida__ Buke Tstnptt bana ilaç da vermedi doktorum geçen hafta gittik kalp atışları devam ediyordu. İlk lekelenmede gittim doktora bişey yoktu 2. De mesaj attım bu şekilde bilgi verdi artık yazmıyorum
Tstnptt Nida__ kesinlikle başka doktora git cnm Bn ilk düşük olmasın diye iğne vuruldum sonra lekelenme bitene kadar progestan sakın ihmal etme cnmm
Nida__ Tstnptt bulunduğum yerdeki en ünlü ve en iyi doktor aslında çok ilgili alakalı şimdi yine mesaj attım bakalım gel derse giderim yarın bi alttan hiç bakmadı hep karından baktık her şey yolundaydı
Tstnptt Nida__ bnde alttan hiç kontrol olmadım cnmm ama lekelenmem var dediğim anda hemn iğne vurdurdular sonra da progestan verdiler
Gamzelinur Nida__ progestan kullanmalısın kahverengı kan eskı kan içeride kalan önceden kanama olmuş ama yınede bence risk yok degıl baska doktora danıssan iyi olur ve iş yapma ayagına yastık koy yat uzan en azından 3 ay dolana kadar
esrAlp Nida__ çok haklısın peogrstanın iğnesini verse hemen kesiyor eziyet çekmeye gerek yok insanın psikolojisi bozuluyor çamaşırına bakmaktan
Ferda3342 Benim de 10+0 bir kaç gündür başladı kahverengi lekelenme oldu günde bir ya da iki kere sadece peçeteye geldi. Progestron 100 mg hap verdi, günde 3 kez kullanıyorum