Zekiye_79 Cinsiyetini erken öğrenenler Sonradan değişti mi yoksa Aynı kaldı mı Ben 14 hafta üç günlükken öğrendim %90 erkek dedi ama başka doktora da gideceğim siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz ve aynı kaldı mı yoksa değişti mi
Mrvteacher Zekiye_79 12. Haftada kesin kız dedi 20. Haftadayım hala değişmedi. Doktorun tecrübeli olması önemli bence bana çok kesin konuşmuştu ihtimal vermemişti :)
Zekiye_79 irva Açıkçası ben de tam inanamıyorum doktorun dediğine ilk baştan beni kız hissediyordum 2.03 gündür rüyama kız çocuğu giriyor ama bilmiyorum belki de kız erkeğin habercisidir😂
annee27 12 haftada yuzde yüz erkek denildi onemli olan kesin konusmalari bence cunku 11 haftamda buyuk ihtimal kiz denildi ve yanlis cikti 12de kesin olarak bacak arasini gorduk 🤣😂🙈
annee27 Zekiye_79 aa oylemi bnde ruyamda kiz gormustum daha dogrusu pembe battaniye aliyordum saticiya kizim olacak diyordm asermelerim flnda ilk ogluma gore farkli olunca kiz olacak diyordm cin takvimi flnda kiz gosteriyordu ama.oglum.olacagni ogrendm 😊🤗
Zekiye_79 annee27 Aynen bende de öyle oldu Çin takvimine göre kız çıktı rüyamda kız çocuğu görüyordum ilk günden belli içime de kız doğuyordu ama doktor %90 erkek dedi🙂
Zekiye_79 Mrvteacher Bana da kesin konuştu %90 erkek dedi ama yinede bilemiyorum 15 Haftada dört gün eksikti 14 haftalık üç gündür %90 erkek dedi bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yanlış
Mrvteacher Zekiye_79 eğer içiniz rahat değilse Bi dahaki Kontrole kadar bekleyin o zaman da erkek derse zaten kesindir :)