MiniKaya Nequ bende akşam yaptım canım ama adetimin üstünden 8-10 gün geçmişti senin bence sabah yapman daha iyi inşallah hamilesindir 🤲🏼
Mucizem199 Nequ evet canım Hadi Hayırlısı Rabbim gönüldekini nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorumm yazarsın burdan 🙏🥰
Plinn Bende öğlen saatlerimde yapmıştım ilk idrarla değil saniyesinde belirgin çift çizgi oldu . Adetim 5 gün gecikti o zaman yaptım bende
Superisiiiii Ben gece 12 de yaptım 😂 hatta bilerek 2-3 tane almıştım birinci çift çıktı yanlıştır ya dedim ikincide çift çıktı üçüncüde çift çıkınca demekki gündüzü gecesi yok o ara istemiyodum şuan alıştım
Suna11 Eğer çok yeniyse ilk idrar vücutta çok beklediği ve daha fazla bta hcg hormonu biriktirdiği için doğru çıkma ihtimali yüksek oluyor. Ama adetiniz geçtiyse bir süre her hangi bir saattede çıkar
Nequ Suna11 5haftalık olucak eyer hamileysem.adetime 3gün kala yapdım test çıkmadı ama 🙁 ama kesin hamileyim hamilelik belirtileri var şımdi adetimden keçdi belki çıkar
Suna11 Nequ inşallah vardır canım 🙏🏻♥️ Bencede Bekle biraz adetin geciksin. Çok kişide ilk zamanlar çıkmayıp sonradan çıkıyormuş
Deletedmom54 Nequ Hayır sabah yapılmasındaki maksat gece boyunca idrar biriktiği için bhcg değerinin idrarda yoğun olması , sonra 3-4 saat idrar tutup idrari çok seyreltecek su vb sıvı tuketmezseniz aynı sonuç çıkar