Mevakusunannesi Kizlar pendik medipoldeki doktorlar arasından hangisini en çok önerirsiniz, duyduğuma göre genel olarak hepsini beğeniyorsunuz ama 8. Ayımda ist.da olacağım çok seçim şansım olmayacak yardımcı olabilir misiniz??
gzmdnz35 Mevakusunannesi Saadet hanım 😍 İstanbul da kalmış olsaydım onunla doğum yapmayı çok isterdim
zeyzey95 Mevakusunannesi ben burdaki önerilere göre canan hanıma gittim ilk ama memnun kalmadım saadet hanıma gidiyorum çok memnunum
edaelifokmn zeyzey95 canım Saadet hanım telefon numarası veriyormu? Bide forumda doğum olucağını zaman doktor mesai saatlerinde değilse doğumu kendi doktorunun gerçekleştirmesini istersen ekstra doktor ücreti ödendiğini okumuştum o konuda net bilgin varmı?
zeyzey95 edaelifokmn doğumla ilgili hiç konuşmadım numarasını da istemedim veriyor mu bilmiyorum o yüzden ama mail atınca hemen cevap veriyormuş öyle okudum burda
MyLittleHeart Mevakusunannesi Benim eşimin arkadaşının eşi Emine hanımda doğum yapmış aşırı memnunmus doğum korkumu onun sayesinde yendim falan demiş Instagramdan takip ediyorum.ilgili biri gibi bayramdan sonra gidicem bı bakalm
zeyzey95 Mevakusunannesi soğuk ve resmi geldi bana bide ikinci gidişimde kontrol olarak gittim ücretsiz yani odadan çıkmam 2-3 dk sürdü para vermedim diye hiç ilgilenmedi buna çok sinir oldum bidaha gitmedim zaten sonra saadet hanıma da dedim böyle böyle oldu diye o da canan da iyidir ama çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyo falan dedi