efeninannesi5 Hanımlar ben 37+6 haftalık hamileyim bebeğim galiba hala dönmedi nasıl anlıyorsunuz döndüğünü benimki hep yanlardan hareket ediyor üstte yada altta değil. Ne zamana kadar dönmezse sezeryan yapıyorlar yarın kontrolüm var.
SerifeMuzaffee efeninannesi5 bende şurada bekleyim 36 haftaya kadar doğum pozisyonundaydi bu hafta ters dönmüş dedi bakalım iki gün sonra tekrar gidicem noldu doktorum beklrmemi dönebileceği söyledi dönmezse eğer sezeryan doğum dedi
Damla1995 efeninannesi5 dogum anindada donebiliyormus bebekler. Benm 28 hftamda dondu suan 35 haftayiz hala ayni pozisizyonda. Her yerde hareketi var 😂 sadece altta cok oynamiosa dondugnu anlamisdim ben. Ayaklari assagidyken hep orda oynardi. Nr zmn sag da solda yukarda oynamaya basladi bana fogum pozisyonunda dedi
Anne_21 efeninannesi5 bnde sureklı yanda hıssedıyorum 30haftalıkkrn gıttıgımde doktor bana gostermıştı bası asagıde sırtı solumun yanında ayakları ıse sağ tarafta yandaydı ve sureklı hareketlerını hem sagda hem solda hıssedıyorum suan 33.1oldum
tugbaayaz efeninannesi5 benim bebeğim ayakları aşağıdayken hareketleri aşağıdaydı hep yani resmen vajinada hissediyordum 29 da başı aşağı döndü ogünden beri hep yukarda hareketleri yada dediğin gibi sağda solda 36+4 olduk bizde hıçkırıklarıda hep aşağıda ordan anlıyorum kafasının aşağıda olduğunun
efeninannesi5 SerifeMuzaffee kaçıncı haftada dönmezse sezeryan diyorlar benimki bide 2 hafta önden gidiyor. Sen özele mi gidiyorsun devlete mi
LeylaEce Yanlarda ayağı ya da kolu da olabilir benim 33 hafta dönmüş fakat ayakları sağımda olduğu için ben de hareketlerini hep sag boşluğumda hissediyorum meğerse ayakları varmış orada. Yani neden vurduğu çok da belli olmuyor
efeninannesi5 LeylaEce bi kaç kişinin yazdıklarını okudum da döndüğü zaman ayakları miğdenin altında hissedilir diye sen dönerken hissettin mi nasıl oluyor ben hiç hissetmedim
LeylaEce efeninannesi5 sadece vajina bölgesinde bir ağırlık hissettim daha farklı bir ağırlıkti yatakta dönerken zorluyordu beni o zaman anladım döndüğünü. Kontrolde doktorum baş aşağıda popo gogus altında ayaklar sağ boşlukta dedi 4 haftadır aynı pozisyonda yani yanlardan vurunca bende yer değiştirdi sandım meğerse ayaklarla vuruyormuş
SerifeMuzaffee efeninannesi5 devlete gidiyorum canım 37+4 şuan doktorum haftası ile uyumlu diyor bı sıkıntı olmassa sancım olmassa 40 haftaya kadar bekliycek dönebilir dedi
LeylaEce efeninannesi5 doktora sorduğumda 36.haftadan sonra net belli oluyor dedi sanirim o haftalarda dönmüş olması gerekiyor ama bazi bebekler de son haftalarda dönüyormuş
efeninannesi5 SerifeMuzaffee benimkide 2 hafta önden gidiyor dönüp dönmediğini bilmiyorum 2 hafta öndrn gitmeside sezeryan olmak için bi sebep olabilir mi
SerifeMuzaffee efeninannesi5 pek bı bilgim yok ama kilosundan dolayı belki olabilir bebek büyükse doktor o şekilde uygun görmüştür benim doktorum çatı darlığı olursa bebek kilolu olursa yada ters dönerse sezeryan yaparım diyerekten önceden bilgilendirmisti
efeninannesi5 SerifeMuzaffee amin cabım inşallah yarın kontrolüm var bakalım. Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bana hiç yapılmadı
SerifeMuzaffee Banada yapılmadı ters döndüğü için bekliycez ona göre yapıcak inşallah benim randavum Çarşamba günü bakalım nolcak inşallah dönmüşlerdir ☺️👍😁
efeninannesi5 SerifeMuzaffee evet canım dönmüş normal dopumdan korkuyorum sezeryan istedim ama istepe bağlı yapamayız dedi malesef