minikcasper Kızlar aranızda kameralı bebek telsizi alan memnun olan varsa yazabilir mi. Bu kameralılar wifi ile yani illa net ile mi çalışıyo bana wifisiz netsiz modeller lazım. Yardımcı olursanız sevinirim 😄🎊.
Aygul01 minikcasper bende surda bekleyim. Bende weewell 870 beğendim hem ekranlı hem Wi-Fi ile babamız icin istyken bakar diye ama bilmiyorum bakalım. Dündü sanırım aynı konuda bir post açılmıştı ordada baya öneri vardı
minikcasper Aygul01 bana wifi’sız lazım canım bizim evimiz yeni alt yapı yok internetin. Süper box aldık o da çekmedi 1 oldu alalı kullanamadık iptal ettirdik o yüzden netsiz bişey arıyorum 😣
minikcasper Aygul01 evet araştırmak lazım da ven daha çok kullanıpta memnun kaldıkları kamera açısından ses hassaslık bu tarz şeyleri iyi olan denemiş ürün merak ediyorum. Bulacaz artık bişey de bakalım ne olacak 😄
Aygul01 minikcasper weewell en iyi markalardan. Ses görüntü mesafe gece görüşü karşılıklı konusma mikrofon vs hepsi mevcut. Ben bide ayiretten bu konuyu Happy kidse sormustum.