Tugbabayir Merhabalar 30+3 haftalık hamileyim.Bugün uyandığımdan beri bebegin hareketlerini çok çok cılız bir şekilde hissettim.Normalde gün içinde baya hareketlidir.Sizce normal bir durum mu yoksa doktorumla iletişime geçmeli miyim?Bu durumu yaşayan var mı?
gokcecan Tugbabayir bende 31.haftamdayım. Bazen bende öyle hissediyorum. Cılızlık. Sonra bol su içiyorum kendine geliyo :) bence sıcaklar içimde onu bile bunaltıyo :) su ve sodayı dene bide uzan konuş.. ben parmaklarımla bastırıyorum karnımı nerdesin diye hemen tepki veriyor. Dene bence
mikican Tugbabayir canım bende 31 haftalığım ve gecen haftadan beri bende hareketlerinde bi tuhaflık hissediyorum azcık bir hareket oluyor sonra 5 6 saat hiç bir şey yok öyle kuvvetli atışlarda yok. Bugün kontrolde söyledim doktora nst ve dopplerda bir bakalım dedi. Ayrıca suyum da biraz fazlaymış ilk defa bu haftada böyle bir şey duydum. Nst çektirdim saat 16da dopplera gircem umarım bir sıkıntı yoktur 🙏🏻
Zeyzeyka Tugbabayir canım bende 30dayım bebeğim baya hareketli, bilemiyorum her bebek aynı mıdır, ayakta kalıp kendinizi çok yorduysanız ondanda olabilir ama ben artık bu haftalarda riske atmama taraftarıyım en güzeli doktora bi görünmek içiniz rahat etsin
berfunya Tugbabayir ben de 30. Haftadayım dün çok endişe ettim grip olduğum İçin mi hareket etmiyor diye..meğer bizim ufaklık geceleri uyanıkmış hep onu tespit ettim🙈ben uyurken dinlenirken daha hareketli..uzanıp aklınızı başka şeylere yönlendirin o an bi tekme atacaktır😍
Tugbabayir gokcecan sabahtan beri oynasın diye baya biseyler yedim ictim ama bir de sodayı deneyeyim teşekkür ederim😊aslında hic oynamıyor degil hafif hissediyorum hareketlerini ama insan yine de telaşlanıyor
SMeyra1911 Tugbabayir tatlı bişeyler yedikten sonra sol tarafına uzan bebeklerin en rahat ettiği pozisyon hemen tepki veriyor bende 30. Haftadayım ☺️
Tugbabayir SMeyra1911 tatlı yedim ama uzanmadım onu da denerim canım teşekkür ederim☺sende de oluyor mu böyle arada
Tugbabayir Zeyzeyka aslında düne kadar çok hareketliydi gayet net hissediyordum.Bugün böyle oldu.Biraz daha bekleyecegim aynı olursa doktorumla konuşacağım canım teşekkür ederim.
mikican Tugbabayir yok çıkmadı. Doktor baktı her sey normal hareketliliği normal dedi. 12 saat içinde 10 hareket sayman gerekiyor dedi
Tugbabayir berfunya benimki de tam tersi geceleri ben uyurum o da uyur🤭yeni yeni hareketlerini net hissetmeye basladım teşekkür ederim☺
Tugbabayir mikican akşam yemegini yiyince daha net hissetmeye başladım şimdi ben de🤗Sağ salim kucaklarımıza alalım insallah🙏