Monnarosaa Kızlar önceden de post açmıştım pozitifim diye corona yı atlatanlar kaç gün sonra negatif çıktı ?
Sibelselim Monnarosaa genelde 14. Gün negatife dönüyormuş ama bi haftada atlatıp negatif olanı da duymuştum 14. Gün tekrar pozitif olanıda o yüzden tam bilmiyorum
Sibelselim Monnarosaa bende covid oldum ve benim sadece tat ve koku duyum gitti ve tam 14. Gün sonunda tat koku duyum geldi
61Aysen Sibelselim bebege bi zararimi oluyomu geciyomu veya anne karninda bnde 17 haftalk gebeyim airf hamile oldgm icn virüs kapmaktn korkuyorm
Monnarosaa Sibelselim tat koku şuan bende de yok ve nezle gibiyim burnum tıkalı sesim biraz gidik Allah’a şükür ağır geçirmiyorum siz atlattınız mı peki devam ediyor mu ?
Monnarosaa 61Aysen anne karnında bebeğe geçmiyormş bende dün aşırı stres oldum ambulansı aradım kontrole gittim çok şükür sağlığı yerindeydi 26 haftalığım bende
MerveKzy Benimde eşimin testi bugün pozitif çıktı yakın temasta bulunduğum için bende yaptırdım negatif çıktı ama nefes darlığı burun tıkanalıklığım var Allah herkese şifa versin
Monnarosaa MerveKzy testi bence bir kaç gün sonra tekrarlayın ama belki psikolojik de olabilir sizin belirtiler
MerveKzy Monnarosaa Evet olabilirde alerjik astım hastasıda olduğum için hepten en ufak birşey de tıkanıyorum boğazım yanıyor hafif sesim değişti bugün ventolin yaptım doktorumun onayıyla bende en çok bebek için korkuyorum zaten
Monnarosaa MerveKzy dikkat et canım belirtin geçmezse test ver için rahatlar bebekler stresten daha çok etkileniyor