Tbusraaa Damla1995 Bende çok çektim suni sancı ile ama gık demedim. Tabi canım her güzel şeyin bir zorluğu var değer onlara 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah başka bir dileğim yok 🤲🏻
Serifemustafa Damla1995 32.haftada gittiğimde iyiydi bakalım 36 haftada gidicem o zman öğrenicem canım senin nasıl
Pembiskizim Damla1995 ama her bebek 40. Haftada doğmuyor ki 37 olduk zaten sağlıklı olduktan sonra hemen gelsin istiyorum sabırsız bir annişim 🌸❤️
Damla1995 esraaa_6155 sana baya hizli gecmesi lazim 😜 ben kafayi yiyodum hala yiyorum 1 ay kalmasina ragmen bu zaman neden gecmiyor diye
Zeynep0661 Pembiskizim kız herhalde sizinde canım doğumun nasıl gözüküyor şuanda yolunda mı herşey 😊 sıkıntıların var mı?
Pembiskizim Zeynep0661 aynen kızçem olucak teyzesi 🌸 çok şükür her şey iyi doğum normal gözüküyor hayırlısıyla sağlıcakla bekliyoruz ❤️🌸
esraaa_6155 Damla1995 ay evet yaa son zamanlar hiç geçmiyomuş 😉sağ salim olsun da geçmeyiversin napalım 🙂
Damla1995 Damla1995 bende 36 da gidicem 1 hfta sonra yani. 32 de gitmisdim.kilosi boyu pozisyonu suyu herseyine normal demisdi 🙏🧿
Damla1995 esraaa_6155 aaa oyle tabi ilk oglum 4 bucuk yasinda ne cabuk diyorum.zaman geciyo ne cbk 25 yasimda olmusum falan 😜😇
Damla1995 Pembiskizim 37 yse aynen heran olsun insallah bi onemi yok haftasinin 37 atlatmissin vok sukur😍 ben ilk oglumda 38 de kanala girmis demisdi 39 da dogumum olmusdu 🥰