Fatovebebegi Babypnd çok dürtmeyin uyusun annesi anneeee ne dürtüyorsun diyip güçlü bi tekme atmiyormu size 😁yanı tehlikeli değil tabi Doktorum pozisyonunu değiştirmek için dürtmüştü ama hani o görüntüyü gördüm ya ben baya içerde dönüyor dedim ayyy cani acıdı tabi acımaz da o görüntüyü görseniz sizde yapmazsınız ben gibi 😁
Babypnd Fatovebebegi evet dürtünce tekmelere başlıyor bende mecbur kalıyorum 😂 Doktorda pozisyon değiştirmek için benden daha şiddetli dürtüyor 😂
Ahsend49 Beeen😂 ama hareket etmediğinde korkmuştum ilk YouTube’dan baktım doktor dürtün diyordu birde karanlık bi ortamda ışık tutun diyordu ikisini de yaptım ve hareket etmşti😂🙈 birde eşim karnımı öperken pırpp yaptı karnıma 😂 ozaman da tepki vermişti 😄😄😄
Mihre Babypnd Aman denemeyin,bunu yapanlara bir doktor çok kızmıştı.Telefonlarda ki led ışık oluyor,çok zararlıymış ve bebeği rahatsız ettiği için tepki veriyormuş☹️
Ahsend49 Mihre ya orası öyle durduk yere sürekli yapmak dürtmekte zaten sıkıntılı durum ama benimki mesela 1 gün falan hiç hareket etmesi diyebilirim yorulmuştum baya iş yapmıştım o yüzden korktum her yolu denemiştim
HamzaMoms Ahsend49 canım bende dün temizlik yaptım bayagı yoruldum normalde sabahları tekme atardı hiç denk gelmedim içerde oynadıgını hissediyorum ama çokkk hafif öncekiler gibid değil çok güçlü tekmelemesi yok korkuyrm yoruldugumuz için mi oluyor acaba
Rabiahamza32 Nst ye girdgimde ordaki bayan karnima 10 kere sert tokat atiyor🤣 o gidince hemen karnimi seviyorum annrm acimadi demi diyorum🤣
HamzaMoms Babypnd ay olmaz mı 😂 eşim sürekli kızıyor rahat bırak uyusun diye 😂 Ama dinlermiyim ?? Çıkkkk🤣
Ahsend49 HamzaMoms yorulduğumuzda iş güç yaptığımızda amniyon sıvısının içinde çalkalanır gibi olduğu için yoruluyor uyuyormuş galiba 🤷🏼♀️ Kesin Bilgi yprum değil bu dediğim . Dinlendiğimizde hissederiz genelde tekmelerini ozamanda kendine geliyor bebek uyanıyor işte 🥰♥️
HamzaMoms Ahsend49 içim rahatladı bilgi içinn çoookk sağol canım 🥰 valla o kdar değişik bir psikoloji ki korkuyor hemen insan , hiç yorulmayayım hep tekme atsın🥰😂