Suna11 Sinemtnm Bildiğim kadarıyla yok canım. Eşimdede bir problem yok. 1 yıldan fazla oldu evliyim ilk zamanlar çok kararlı değildik çocuk konusunda bir korunduk bir korunmadık öyle düzensiz oldu. O zamanlar başka bir rahatsızlığımdan dolayı kadın doktoruna gittim alttan muayene yaptı hiç bir sorunun yok demişti. Son 4-5 aydır baya istiyoruz hiç korunmuyoruz ama daha nasip olmadı
Sinemtnm Suna11 Daha erken canım olur daha çık yeni sizin için normal o kader süre olmaması Rabbim sağlıkla sıhhatle bir evlat nasip Etsn inşaAllah🤲🏻
vuslatim34 Sinemtnm benimde yarın adet günüm . Test yaptım negatif.Zaten ne bi kasık agrısı ne bi gögüs agrısı var.
Suna11 Sinemtnm İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin ♥️🙏🏻 Sanada tez zamanda İnşallah 🌸 adet olmadın dimi hala?
M_N_R Sinemtnm Uzulme canim.Gec dollenme olmuş ola bilir.Bitki cayida icme tutunmasi engeller.Bi kac gun daha bekle adet olmazsan bi test daha yap.Rabbim tez zamanda o cift cizgiyi gormeyi nasip etsin in şe ALLAH.🤲🧡💫
Suna11 Sinemtnm Hadi inşallah vardır canım. Bence adet söktürücü falan kullanma bekle biraz gelmezse bir kaç gün sonra yine test yap. Çok kişiden duydum adet gecikmesinin ilk günleri negatif günler sonra pozitifi görmüşler. Allah korusun eğer varsa adet söktürücülerle bebeğe zarar verirsin
Sinemtnm Suna11 yaaa bekleyeyim o zaman ama bugün baya belim ve karşıma ağrı birden belime birşey batıyor gibi üşüttüm felan mı acaba diye geldi aklıma bakalım hayırlısını versin Rabbim🤲🏻
Sinemtnm Suna11 yok cnaım vermedim beklemiyorum aslında pkoluyum ya bir sıkıntı var demekki diye düşündüm ama idrar testi yaptım üç kere üçü de negatif 4 gün ve 2 gün önce en son bugünsabah yaptım negatif çıktı öyle hepsi
Sinemtnm Kizlarrrr bugunde olmadim adet yada hamileliğe dair bir belirtim yok sadece sağ kasığım ve belimin tam o kısmına birşey saplanıyor gibi oluyor üşüttüm mü ne bilemiyorum , inşaAllah vardır yaaaaa🤲🏻🤲🏻