Yasinoznur Kızlar dondurma çok aseriyorum ve çok yiyorum acaba bı zararı olurmu gebelikte endise ediyorum yardım ederseniz çok sevinirim☺
Deletedmom404 Yasinoznur bende aynı durumdayım Canım istıyo ama aşerme yüzünden değil canım hep tatlı istediği için 🤦♀️😂 bazen abartmamak için bebeğimi düşünerek almıyorum yemiyorum kendime hakimim o konuda abartılmadığı sürece bi sıkıntı olucağını da sanmıyorum
1987gokce Yasinoznur @FatmaAkdemirErdoan çok fazla yemeyin kızlar sekerinizi yükseltebilir bende çok yedim bi ara ama maalesef şekerim yüksek çıktı dikkat edin yediklerinize 😕
Burcum Yasinoznur beni en rahatlatan tatlı dondurma gebelik şekerim olduğunu öğrenene kadar her gün yedim ama şimdi arada bir yiyorum. Şekerli nihayetinde; ama ölçüsünde tüketmenin bir zararı yok.
Tyk53 Yasinoznur dondurmanın bebegne hcbr zararı yok.. cok abartrsan senin şekerini etkiler ve sen kilo alırsın. Kimisi bebegi üşütür fln diyo öyle bsey yok
deletedmom04 Ben de cok yiyorum. Bebegi üşütme agzinda erit. Internetten arastirmistim. Bebek zature dogmus. Yavas yavas ye ustune ilik su ic hemen
deletedmom04 Sicak da soguk da bebege geçmezmiş yemek olarak. Midemizde eriyormuş dondurma ama temkinli olmak gerek
FatmaAkdemirErdoan 1987gokce ay rabbim korusun inşallah canım sağlıkla al kucağına bebişini dikkat ederim uyarın için teşekkür ederim 🙏🙃
Epelinkiran Bende canım sürekli istiyor bu ara. İki gün üst üste yedim sağ kasığımda kesik kesik ağrı oldu hep dokununca orası buz gibiydi. Belki de dondurmadan üşüttüm bilmiyorum artık
Yasinoznur Evt kızlar ama zatürre olma durumu yokmuş öyle biliyorum hergun yemiyorum 1hafta 1 yiyorum
Gozdealpu Adana'ya gidince 2 tane bici biciyi üst üste yiyorum ne zatüresi. Dondurma da zarar vermez şeker dışında.
Obsesifk Yasinoznur ay ben ilk zamanlar çok yedim kasım ayında a101kampanya yapmıştı bir alana bir bedavaydı buzluk dondurmadan geçilmiyordu hala var o zamandan kalma dondurma
HaticeKutlu Süt içerdiği içim faydalı olduğunu bende duydum sadece çok yersek kendi şekerimiz çıkabilir kanı bebeğe soğuk geleceğini düşünürsek çay da içmeyelim o zaman o daha tehlike bebek yanar bide 😜😜😜
SevDin Yasinoznur kilo yapar şeker yüklemesi yaptırdınızmı bilmiyorum şekerinizi yükseltebilir tatlı sonuçta onun dışında bişey olmaz