dilara10 Merhabalar. 20 haftalık hamileyim. 18. Haftada hissetmeye başladım ama şu son 3-4 gündür günde belki bir kez hissediyorum bazen de hiç hissetmiyorum. İlk gebeliğim. Bu haftalar düzensiz olması normal mi acaba
Deletedmom95 dilara10 benimde ilk gebeliğim canım suan 19 haftalığız çok sık hissetmiyorum bende. 16. Haftada başladım hissetmeye o zamana göre daha durgun suan hateketleri.. normal bence 😊
handesen73 dilara10 normal canim 19 dan sonra bazi bebekler cok uyuyormus korkmana gerek yok benimde oyle bazen cok hareketli bazende 2 pit pit yapiyor uyyor hemen uyumalari iyi gelisim acisindan saglikla gelsin yavrularimiz 😍
Sezensu dilara10 Canım ben 26 dayım şimdi anca saymaya başladım bu zamana kadar düzensizdi hep merak etme hareket ediyorsa sorun yoktur bizde bir kez öyle bi gün etmedi diye koşa koşa doktora gittik ultrasonda gayet tepiniyordu fakat ben hissetmiyordum merak etme
Nisanurt dilara10 bu haftalarda çok normal 30uncu haftaya kadar düzensiz oluyor zaten. Doktorunuza sorun yine de🥰 Allah’ın izniyle bir şey olmaz
dilara10 @handesen73 evet bende şimdi okudum da insan tedirgin oluyor acemi olunca☺️ Çok teşekkürler🙏