Cansummm Serpil_27 29+2 deyken acile gitmiştim hareketlerini hissetmiyorum diye 1367 gr 38-39 cm di kızım🥰yarın kontrolümüz var 30+1 im şuan bakalım ne kadar olmuş miniğim. Bir de düne kadar hareketleri çok iyiydi sürekli hissediyordum bugün çok narin çok nadir hissediyorum yerleri daraldığı için mi ki? Sizlerde nasıl hareketleri? Hergün aynı mı?
Oznuruzun Serpil_27 29 haftalığız ve 1 hafta sonra kontrole gidicez cok merak ediyorum oglumu ozledim yaa boyu nu kilosunu cok merak ediyorum InşAllah guzel kilo almışızdır o kadar kilo aldim ki tosuncuk çıkması lazim benden🤣🤣
Pnar12016 Serpil_27 canım on gün önce 1200 dü benimde az falan dediler etrafımdakiler🙄 hergün süt iç nesguik de olabilir yumurta kaşar ye Sade soda iç günde bi tane baya kilo aldırıyor. Bugün gittim 1800 küsürdü çok şükür🙏🏻😃
elifuzun74 Hayır canim ideali 1300 1600 arası seninki de iyi maşallah, ama kasar peyniri ve muz tüketebilirsin bol bol.🤩 yanlız kabızlık sorunun varsa günlük yarim muz dışına çıkma derim
Cansummm elifuzun74 d190516 Serpil_27 kızlar bizde 30+1 haftalığız bugün yarın kontrolümüz var ama sizlere de sormak istedim kıpır kıpır olan kızım bugün çok narin az az tekmeliyor. Sizlerde durumlar nasıl merak ettim☺️
elifuzun74 Serpil_27 bol bol sıvı alımı yapın derim gecmis olsun rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Gonay Serpil_27 hiç üzülme cnm.bnmde sınırda gıdıyor 2 aydır havuc ve elma suyu içiyorum şükür güzel gıdıyor şuan suyumuz.doktorun önermedi mi brsey??
Serpil_27 Cansummm hareketler aynı hemen hemen vücudun yorulmasına baglı uzandıgımda gece yatarken hareketi hissediyorum daha çok 30+5 günlük kilosu 1500 dedi doktor 3 hafta bizim için önemli dedi kilosuda biraz geriden dedi
elifuzun74 Kızlar endişelenmeyin benim de ayni bazen hareket etmeyince oturup ağlıyorum birden tekme yiyorum sonra 😍 doktoruma danistim artık yerleri daralıyor ve bu haftalarda çok uykucu oluyorlarmis 2 3 kez oksurun uyaniyolar😆😆
Cansummm Serpil_27 29+2 haftalıkken 1367 gr dı ve haftasıyla uyumlu hatta 29+3 haftalık gözüküyor dedi. 31. Haftada 1500 gr 40-41 cm olması normal diye biliyorum ben aslında doktorunuz neden bu şekilde dedi bilemedim.
Cansummm Serpil_27 doğrudur canım bende Perinotoloji ile ilerliyorum ve doktorum Prof hatta geçen acile gittiğimden doktor normal kadın doğumcuydu ikisi de normal olduğunu söyledi ama belki her doktorun bebekten beklentisi yada bir önceki ölçüme göre aldığı kilo değeri farklı olup ona göre artış bekliyor olabilir.