Pembe-mavi 11.haftadan selamlar… bu hafta ki hamilelik nasıl geçiyor… Benim bulantılar çok azaldı,iştahım arttı…yarın kontrol var heyecanliyim.sizlerde durumlar nasıl hamişler?
MYstryy Pembe-mavi bende 11. Haftanin icindeyim 10. Haftamiz yeni bitti. Ama halsizlik var 2 gundur basim kalkmiyor hic ara ara mide bulantilari devam ediyor surekli uyku hali 2 gundur asiri sekilde boyle 😑
Pembe-mavi MYstryy benim açıldığında midem de bulantı oluyor. Çok şükür hiç kusmadım. Bende tedirgin oldum belirtiler erken geçti diye. Yarın kontrol var 2 hafta sonra görücem bebişimi inşaallah. Halsizlik ve baş ağrısı var. Kadınlarımda ağrı o da ara ara. Birde iki kaynım olunca korkuyorum işte…
Edae 9 hafta bitti benim de bu sabah asla kalkamadım bu nasıl halsizliktir. Onun haricinde bir şikayetim yok çok şükür.
Pembe-mavi Edae çok güzel halsizlik oluyor. Erkenden yatıyorum sabah kalkamıyorum. Bulandım azaldı benim de acıktığım zaman oluyor.
MYstryy Pembe-mavi benimde gec bir kaybım var. Hatta bidaha hamile kalrsam cok stresli gecicek diyodum. Ama oyle olmadi Allaha guvendim nasibi varsa dogacak bu cocuk dedim yoksa elden bisey gelmez anca kendimi ve karnmdaki bebegi strese sokarm dedim artik biraktm iste dusunmuyorum rabbim hayrlsni nasip etsin.