Zlmdemir Adetimin 3. Günü tahlil yaptım 34 çıktı 2 gün sonra birdaha istedi doktor 52 çıktı sizce nasıl artması hani 2 güne bir 2 kat olması önemli demişti ama 2 kat olmadı.
Sermec27 Zlmdemir canım iyi değil gibi 2 gün sonra tekrardan kan ver artış 2 katı olmazsa sanki kimyasal gibi duruyor
Degisken Zlmdemir hayır iki güne iki kat değil.iki güne yüzde 60 artmalı. Benim 48…78 olarak gitti. Şuan doğurmaya çalışıyorum:)) kanınızı aynı yerde verin bir kere daha.
Zlmdemir Sermec27 evet onlarda öyle düşünüyor bugün tekrar gittim Kan vermeye aile hekimi yoktu cuma günü vermiştim bunu.yükselmez sanırım daha adetim tam 1 hafta oldu geçeli
Zlmdemir Degisken lütfen dua edin banada inşallah tutunur.sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Zlmdemir Degisken 34 52 benimki de 22 artmış inşallah kimyasal değildir çok canım sıkılıyor rabbim biliyor ya 😔😔
Zlmdemir Degisken merhaba bugündeben kan tahlili yatırdım 2 gün aralarla 34 -51-81 çıktı nasıl acaba yükseliş
Zlmdemir Degisken canım merhaba bugün 3. Testim çıktı iki gün arayla 34-51-81 değerler nasıl acaba ?? Doktorum umut yok dedi.adetim 1 hafta geçiyor.sizce nasıl
Zlmdemir Rehile ayyy çok geçmiş olsun canm baya yüksekmiş bide ilk oranların 😔 Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin tabi ama insanın böyle muallakta olması çok zor bir durum.
Aslihan2 Zlmdemir devan etmen gerekiyor kan vermeye yavas gibi görünüyor artış ama düzelebilir canım 🙏
Zlmdemir Aslihan2 nezamana kadar peki yarın almamız lazım falan derse ne desem ki napıcagımıda bilmiyorum böyle bir durumda
Aslihan2 Zlmdemir canım basta banada artış az artıyo dediler kesin dış gebelik bu dediler evde saatlerce ağladım ama bebeğim suan 7 haftalık oldu kalp atışını duymayı bekliyorum.allahtan umut kesilmez keseyi görene kadar belirsizlik devam edecek çokça dua et rabbim gönlüne gore versin kendini herşeye karşı hazırla ama umutsuzda asla olma morelini yuksek tut bol su ic dinlen keseyi görmek icin bekle 1500 ustu olunca beta görülebilir
Zlmdemir Aslihan2 allahım yardım etsin bana inanınki çok zor bir süreçmiş napacagımı şaştım kaldım ben yükselmiş diye düşündüm %60 ama doktor direk umut yok dedi😔😔
Aslihan2 Zlmdemir kuzum neyi alacak kese görünmeden adet söktürücü vs verirse kullanma bekle kese görmeden birsey alamaz senden bekleyeceksin keseyi görmeyi birksc gune görürsün