Drngrkm Kızlar 31.haftamdayım göbeğimde 2-3 tane çatlak oluşmuş kırmızı renkte. Lierac kullanmama rağmen. Acaba Bio oil nasıl kullanan var mı? Onu mu denesem acaba?
Elfibrhm2609 Drngrkm canım ben kullandım doğum yaptım hamile iken hiç çatlağım yoktu ama göbeğimin bazı yerlerinde çatlak oluşmuş malesef 😣
Duyguakinnci Drngrkm 20. haftamda bio oil kullanmaya başladım. Gelin görün ki çatlaklar yine oluşmaya başladı. Sanırım en başından beri kullanmak gerek 🤗
Cisemk Drngrkm kakao yağını baya öneren duydum bende onu kullanıyorum 30. Haftamdayım daha çatlagım olmadı şükür . İstersen bir araştır
aesma Drngrkm Lieracı hergün kullanmışmıydınız düzenli? Ben sebamed kullanıyorum bitince lieraca geçmek istiyorum :/ 22 haftalığım
GkeDenizYldz aesma ben lierac kremi hergün düzenli kullandım ama yine de çatlaklarım oldu. Olacağı varsa oluyor
AycanFb Drngrkm kişiden kişiye değişiyor canım çatlayacaksa çatlıyor. Mesela benim çevremden kullanıp çok memnun olup öneride bulunan insanlar var kesinlikle hiç çatlakları olmamış. Bende kullanıyordum erken diye bıraktım şimdi 20.haftamdayım yine başlamayı düşünüyorum ama bir yağı sürmeye üşeniyorm🤣🤣
BamBi Ben %100 kokonat yani kokosnus yagi kullanmaya basladim. Almanyada yasiyorum hemen hemen heryerden fikir aldim en son bi calisan bunu onerdi kendiside hamileliginde bunu kullanmis hem dogal dedi simdilik memnunum bakalim.
KereminAnnesi Drngrkm canım yapısal diyorlar catlayacak her türlü catlıyomıs ama tesadüf mü bilmem ben bioil kullandım 37. Haftam hic catlamadım bir iki ufak catlak yan simitte olustu belki de oraya sürmedim diyedir karnım ve gögüslerime sürdüm hep badem yagı ve bioil
Eroluntombisi Drngrkm ben.kulanıyorum cok.memnunum canim kirmizi catlaklarimida yok etti ustelik cok memnunum
Ekksl Drngrkm Canım ben biooil kullanıyorum daha doğrusu çok düzenli kullanamadım 2güne bir falan aklıma gelirse kullanıyorum o yüzden net bir şey söyleyemem ama ben cok arastırmıstım, yeni olusmus catlakları gözle görülür oranda azalttıgı söyleniyor.
ertugrulunannesi Drngrkm bio oil kullanıyorum ama bendede 2-3 çatlak olmuş. Doktor normal dedi. Eğer kullanmasaydın daha çok olurdu dedi
Mirayinannesi Canim ben 25 haftalik hamileyim yaklasik 9 haftadan beri bio oil kullaniyorum ama iki gundur surmeme ragmen kasintim oluyor hic catlagimda yok ama kasinti iki gundur var😐