Kbra3421 UE3 1.16 ng/mL AFP 32.4 ng/mL Beta HCG 44 lU/mL E nabizdan baktım randevum yarın ama bn smdiden heycanLandmm anlayabilenler bakarmi
MiniKaya Kbra3421 canım bende ikili testime e nabızdan bakmıştım ama doktorun verdiği yüzdelik önemliymiş fakat benim sonucum e nabızda normal sonuçlar bölümünde çıkıyordu onun için rahatlamıştım şükür doktorla görüştüğümdede bir sorun çıkmadı normal sonuçlar bölümdemi normal dışı bölümünde mi çıkıyor ona bak istersen
Leylaminannesi Merhaba kaç haftalık verdiniz üçlü test ben 13 haftalık hamileyim ense kalınlığı var 2.45 ikili test verdk sonuç güzel cikdi ama yinede endişe ediyorum doktor başka doktora gitmemi önerdi sora başka test yapılacak sizde ense kalınlığı varmiydi?
MiniKaya Kbra3421 normal bölümde çıkıyorsa içini ferah tut bence canım 😊 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
Kbra3421 GizemDoan yok ben 2 li test yaptırmadım kendi kararimla 10 gün önce kontrle gittim 17 haftaligim doktor ikili yaptrmadin 3 lü yptir diye ısrar edince bnde yaptırdım
MiniKaya Kbra3421 annelik duygusu 😊 hepimiz sürekli bir endişe yaşıyoruz canım ve bu ömrümüz boyunca devam edicek sanırım 🌸 artık bebeklerimiz için yaşıyoruz benimde detaylı ultrosnum var yarın bugünden stresi başladı sende bizim için dua et herşey yolunda olsun 🌸🤲🏼