Melisaasilem 8*5 im 3 gün önce bulantım bir anda kesildi ara ara oluyor ama çok az sadece koku falan duyarsam böyle birşey yaşayan var mı? Bugün doktora gideceğim dayanamadım dua bekliyorum hepinizden
Hll3840mhmt Melisaasilem korkma canım ilk zamanlarda olur öyle bazen aşırı olur bazen olmaz içini rahat tut dua et sen
MiniKaya Melisaasilem canım endişe etme olabiliyor bir anda bulantın tamamen kesilebiliyor yada ara ara devam edebiliyor bazen hiç bir belirtin olmuyor bazen çok acıkıyosun zamanla hepsini yaşıcaksın ☺️
Merve_Asel Melisaasilem benim 13 üncü haftamda bi anda kesilmişti canım onca mide bulantıları bi sabah gözümü açtığımda sanki hiç olmamış gibi bir anda yok olmuştu önemli bişey olucağını sanmıyorum ama için rahat etsin yine sor doktoruna ☺️
Smyycn Benimde cinsiyeti öğrendiğim de kesilmişti bulantım 13. haftamdaydım😂 İçini ferah tut kötü bir şey olduğundan değildiir bence. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🙏🏼🌸
Melisaasilem MiniKaya inşallah Bugün 14.40 da gidicem bakalım sağ Salim sağlıklı olduğunu öğreneyim daha bişey istemem 🙏
MiniKaya Melisaasilem ah biz anneler şimdi kendi annelerimizi daha iyi anlıyoruz ☺️ Hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an telaşımız stresimiz endişelerimiz başlıyor bende her doktora gittiğimde böyle kötü birşey dicek diye ağzının içine bakıyorum yarın detaylı ultrosonum var bugünden stresi başladı 😔hayırlısıyla hiçbirşey yoktur canım içini ferah tut 🌸
Melisaasilem MiniKaya inşallah güzel geçer sizin de hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım da Allahım nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Melisaasilem Merve_Asel inşallah öyle olur zaman geçmiyor valla çok hafif bulantım var şuan sanki ekmek yeyip yutamamış kursağımda kalmış gibi birde bakalım inşallah iyi dönerim doktordan 🙏🙏