Seda-HakanNaml Merhabalar ateş ölçeri nasıl almalıyım bilemedim alından ölçen mi yoksa koltuk altından ölçen mi hangisi daha iyi sizce illa alından ölçen mi almak lazım
bilges Seda-HakanNaml bu konuyla ılgılı bende 3 4 gün önce post acmıstım daha sonra bır çocuk doktoruna sordum kendı bebegım doğunca da götürecegim doktora yanı inşallah☺ aynen verdıgı cevap şu en ıyı en doğru sonucu makattan ölçmek verr ancak bu yapılamadıgı için yenidoğan için en doğrusu kulaktan dedı bende kulaktan almaya karar verdım ☺
Kubraaaa Seda-HakanNaml kulaktan mı alından mı diye bende çok arada kalmıstım kimisi mutlaka alından kimisi mutlaka kulaktan diyodu en son kulaktan almaya karar verdim gittim braun alından ölçer aldım 😀 ikiside ölçüm açısından hızlı çokta bi farkları yok aslında bence ama kulaktan olanın filtreleri oluyormus içinde yedekleri vardı ama bitince sürekli almak gerekiyormuş diğeri daha kolayıma geldi o yüzden
Edos Alindan ölçen yeni dogan icin daha iyi. Ben medisana markasini aldim e bebekten 10 yıl garantili hastane onayli tavsiye ederim.illa alindan olcen sart degil ama daha dogru gosteren o.
OzlemKG bilges aynisini ben yazacaktim 👍 Ben hemşireyim ve kendi araştırmalarim sonucunda Braun termoscan 7 aldim. Akakce.com dan arastirip en uygun fiyata olanini buldum ebebekte vs pahaliya satiyorlar. Birtanede makattan ölcmek icin alacagim.
Ekksl Çocuklar huysuzlanıp hareket ettiği zamanlar ölçmek çok zor oluyor denildiği için ben alından ölçenlerden aldım