Gizemnaz_ Kizlar adetimin 15.gunu sokturucu kullandim ilac biteli 11 gün oluyor adet olmadim hala ve goguslerim cok hassas gebelik testi yaptim negatif gec dollenme olabilirmi sizce
Ummuhan4934 Gizemnaz_ Hiç bir belirtildi olmadan hamile olduğumu öğrendim ve şoka girdim.. Azda olsa bi belirtin varsa kan testi en iyisi canım rabbim gönlünden geçeni versin🤲🌺
Anne18 Gizemnaz_ bekle kuzum inşallah geç tir bekle az daha beni hiç ummadığım zamanda cıktı rabbim büyük kuzum sende sevineceksin inşallah
Gizemnaz_ mira_elifada insallah cnm ama nebilim silik bile cikmadi normalde bat 25 gozukuyor eee ilacda bitti baya diyorum goguslerime dokundugumda acı hissi var okadar
forever23 Gizemnaz_ erken gebelik testinde çıkabilir onlar çok hassas oluyor benim erken gebelik testinde çıkmıştı
mira_elifada Gizemnaz_ umudunu asla kaybetme cnm etrafımda öle insanlar varki on beş yıldan sonra çocuk sahibi olan kendini çok strese koyma zaten Allah isterse hemen olur demekki daha zamanı varmış üzme kendini olur 💕
Gizemnaz_ mira_elifada tabiki cnm ama işte belirtiler olunca ee bide ilac icip adet olamadimya😔 test negatif olması uzdu beni
Cupkek Gizemnaz_ Seni tanıyorum postlarından inşallah hamilesindir canım sende pkoydun galiba benim ilk gebeliğimde böyle oldu ilaç kullandım adet olamadım bir hafta sonra kanda çıktı gebe olduğum, o zamanlar. Şimdi bende 3gün var adete bekliyorum clife macun var canım onu kullandım geçtiğimiz ay tık anında adet oldum ve bu ay şimdi çok umutluyum bugunde lekelenme oldu kasık ağrım var. Yani o macunu tavsiye ederim 🙃
spaceship Her adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşarım yıllardan beri, hamile olduğum ay olmamıştı. Sonrasında başladı hassasiyet.. demem o ki, kendinizde belirti aramayın. Test yapın, bekleyin ve kan tahlili yaptırın.
Gizemnaz_ Anne18 evett caniiim ben sana cok sevindim sana cok guzel bayram hediyesi oldu insallah bende bayrama sevincli girerim yaaa🙏🙏bekliyorum bugunde adet olmadim gogus agrisi var sadece cnm duphaston adet geciktirmez bildigim kadariyla adetimin gelmedigine sasiriyorum