Nezosikra Mimarhanim benimde kiz canım 3 üncü prensesim geliyor inslalah rabbim gönlünüze göre versin inşallah sizinde♥️♥️🤗
Mimarhanim Nezosikra hayırlısı olsun canım, benim ilk bebişim önünde ablası abisi yok hangisi olursa başımızın üstüne ☺️ bizde beş kardeşiz dört kız bir erkek. Kız kardeşlik baska bişey. Rabb’im günlerini göstersin 🙏🏻
Alyahira Nezosikra benimde 3.kız sanırım yolda doktor tam emin değilim dedi ama kıza benziyo dedi❤🤩😍☺
Nezosikra Mimarhanim amin insalalh canım ilk sağlıklı olsunlarda ben zaten hep istemiştim 3 tane kızımın olmasını ♥️
Mimarhanim Nezosikra ne güzel o zaman canım, Rabb’im gönlüne göre vermiş 😘 kız bebeğin albenisi bir farklı oluyor 😍 Rabb’im ikisininde tadına baktırsın diye dua eder annem ama nasip tabi 🙏🏻
Nezosikra Mimarhanim Hayirlsii canim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda insalalh rabbim iki meyveden de tattirsin inslalah hepimize♥️♥️
Nezosikra Alyahira olsun canim ne güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda benimde 3 üncü prensesim geliyor sag salim kavuşalım inslalah prenseslerimize♥️
Alyahira Nezosikra Aminn inşallah aynen öyle sağlıklı hayirli evlat olurlar inşallah en büyük duamiz bu🤗 ben bedense doktor kız deyince faklı bi heyecana giriyorum sanki ilk defa kizim olcak gibi mutluluğu bambaşka 😍🤩